yok arkadaş ben hiç bir yarışda yarış sonunu göremeyecekmiyim :D bu seferde takla attık :D
Printable View
yok arkadaş ben hiç bir yarışda yarış sonunu göremeyecekmiyim :D bu seferde takla attık :D
5 dakıkaya yarış başlıyor
arkadaşlar birşey sormak istiyorum... oyunu sildim yeniden kurdum ona rağmen;
connectten bağlanıp modlu aracı seçmeme rağmen mod olayını görmüyor hiçbir şekilde. stok şekilde başlıyorum yarışa.
yanlışlıkla flood ....
yanlışlıkla flood ....
hard lastik seçelim dedik kayak yaptık yarış boyu arkadaş :D antremanlarda ne güzel dönüoduk :D ilk yarış iyi kalabalıkdı pit olayları karıştı biraz :D
ronin , ana menüde ilk seçenkede arabayı satın alman lazım
internet koptu ya kusura bakmayın reşat-atabey
1. giderken hemde anasını satayım:D
arkadan kaptırmış seni gözüme kestirmiştim ki kopukladın :D
Bu pisti sewdim, hızlı pist tam benlik :D
ATABEY de maşallah rocket spec geliyor ama ;)
:) bizde yol ortasında frenledık nereye gitti bu die :) sonra reşat sigara içerken daldı virajı kaçırdı bende onun stoplara öyle odaklandım ki gece gece ışıklarda kapalı odada :)))))))))))))))) bende daldım direk karşıya neyse çıktık bizde zaten
yok valla nereye geliorum ellerim şişti yetişecem die ama nafile :))))))
akşam yoktum beyler kusura bakmayın daha piste göz atmadım ama iddalıyım :D
pist iyide ayarı tam oturtamadık.son sol-sağ-sol bayağı sıkıntılı
1.15.696 yeni pist sürem
Dun aksam 1.15.000 yaptim; 1.14 e 1/1000 saniye kaldi, yarisirken Pistte 2 kez 1.15.100 kusurler yaptim, hemen herkes cok yakin dereceler yapiyor, bu pistte yaris cok zewkli ;)
özellikle ilk viraj:D:D
birazdan altına inerler:)
http://img97.imageshack.us/img97/8243/94552499.jpg
Oyunu bende merak ettimde cr*ck olayını nasıl halledeceuk ? Yardımcı olursanız aranızda olabilirim :)
yollar saçmalamaya başladı arkadaşlar bi ordayız bi burda boş boş tur atıoz şimdiki yolda bi garip bilindik dünya yollarında yarış yapalım
şu kürek'i pm leyebilecek birileri varmıdır aramızda :)
23:00a kadar toplanalım beyler
yeni pistimiz çok zevkli,rollırkostır stayla
bu arada benim sağ kol ile kanat kısmımın birleştiği yerde r-factor kası çıkmaya başladı:D