12 pistin hepsini kullanalım önce deneme maksatlı, yani bu şekilde her bpiste 1 yada 2 gün hak tanıyalım, ardında sezona hazır bir şekilde lig başlar daha eğlenceli olur :)
Hem katılım da artmış olur bu sayede...
Printable View
reşat abi oyuna gelde 2 tur atalım öğret bana ya tayyarla yarım saattri dönyorum boş boş :D
öylede olabilir
ama slazburgda yarış olmasın :) daha doğrusu yol kesilebilecek yerlerde:)
watkins glende çok zevkli olur
mosport
road atlanta
road america
laguna seca
fuji
snetterton
bunlar m3 için harika pister
Şu an iş yerimdeyim ve maalesef sadece geceleri oynayabiliyorum oyunu..
Type R'ı Stage3 yap, ss dinle, gazlayıp ne yapacaksın :)
M3 GTR indir sen, her gece yarış yapıyoruz zaten çok zewkli de oluyor, bir de ayar bul araca, akşama kapışalım.
Salzburg RedBull pistinde son virajı keserek girene ceza şu aşamada yok ama lig başladığı zaman ilk5e giren pilotların yarışları tek tek inceleniyor, sistemin ceza vermemesi size viraj kesme özgürlüğü vermez, direk DQ yapılırsınız derece beklerken :)
O virajı kesmeden 1.15.000, o virajı keserek 1.13.070 yaptım, maksat ne kadar süre kazanıldığını öğrenmekti :)
ama dediğim gibi viraj kestim, ceza almıyorum mantığı hatalıdır, sıkıntı yaşamamak için YOLDAN gitmek yeterli olur ;)
tmmdır reşat abi :D
Ben göremiyorum server ı :S
Server ı gördüm bu sefer kimse yok :D
çok çekişmeli geçiyor halen daha oyun an itibari ile :)
Klavyeyle 1.14.500 lere inebildim çok risk almak gerekiyor hep 14 çıkaramam yani :)
bu akşam geliyorum
bugun bende gelıyorum okul açıldı yurtta kalıyoruz net bulmak sıkıntı gelemedim uzun zamandır (:
eve gidip tatıl yapayım 2 gun o ara girerim (:
kimse yok heralde
ilk sayfadaki lite versiyonu indirmek yeterlimi yoksa full surum gibi bişy varmidir ?
birde şunu buldum indiriyorum dogrumudur?
rFactor v1.255 Full Install
1GB
O versiyonu indirin ilk linkteki daha oyunu acmadan kurek yapın özelden gönderiyorum size kureği ;) öyle daha iyi olur
1,14ün altına inebildik nihayet
gece toplanalım, ben 2 günüdr evde olmadığımdan giremiyordum
http://img401.imageshack.us/img401/4800/mosort.jpg
paylaşsanıza abicim şu setuplarınızı.
yırtınıyorum ama 118,5 altına inemedim gitti
program file/rfactor/userdata/kullanıcı adınız/settings/mosport içine atabilirsiniz
şuan serverda döndüğümüz mosport için kullandığım ayarlar
http://www.fileserve.com/file/mBQpdvR/mosport.svm