Çok teşekkürler üstad
Printable View
Çok teşekkürler üstad
Bişy sorucam herseyı deddıngz gıbı yaptm ama hot seçince oyundan atıyor kategori seçince
ve dier all cars secıncede eklenen arabaların sesi gelmiyor :S
serverdayız
Beyler bende çift ekran kartı ve çift ekran var :) Rfactor'de bunun ayarlarını bulamadım. İngilizcemde okadar ahım şahım olmadığından nette araştırmalarımda sonuç vermedi. Şimdi ben bu 2 ekrana rfactor' ü nasıl adapte edebilirim bilen bulan eden varmıdır. Youtubede videoları mevcut çünkü :)
EDİT: http://www.youtube.com/watch?v=Hqo-r...eature=related
Burda videosu mevcut
o programları nasıl indirip nasıl ayar yapıcam işte ingilizcemde yok :( kafayı kırıp birde plazma bağlayıp 3 yapasım var ama önce 2 tanesini becerebilmeliyim
bi araştırma yaparım yarın ama şunu söyliyim kullanacağın monitörlerin genişliği aynı olsa iyi olur çünki oyunu atıyorum 768 yükseklikle oynayacaksan o programlar sana oyunu 3 monitörün yani ör 1024 is çarpı 3 = 3072 piksel genişliğinde oynatıyo yani yanına tutup plazma koyarsan nasıl bi görüntü elde edersin bilemiyorum :)
Yok elimdeki 2 ekran aynı zaten önce 2 ekran oynamayı başarırsam gerisi sorun deil :) Plazma fantazi kısmı onada vaktim yok. Bulupda çözebilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim uğraştığın için :)
Ya birde bu aracın direksiyonunu birtürlü oyunda 900 döndüremiyorum. Benim direksiyon dönüyor ama oyunda arabanınki tam 900 dönmüyor yarım :(
Bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.Bilgisayarımda hafta sonu kuzenim takılmış oyun oynamış falan sanırım direksiyon ayarımı değiştirmiş.Hız yükseldikçe dönmüyor düşük hızlarda ise çok çok seri hareketler yapıyor.Nerden yapılır ayarı?
TECHturkeyın serv erı kapalımı ?
İpad ile oynaniyomu bu kardeş :) :D
evet sunucu taşınıyo o yüzden şuan kapalı en kısa zamanda açılacak
anladım teşekkürler
Eee kanka benimki vardi :) nie zahmet ediyordun kullanirdik beraber bi gun sen 6 gun ben :D