bende ö.m. alabilir miyim?
Printable View
bende ö.m. alabilir miyim?
Mesaj ktn dolu Murat
tamam hallettim bekliyorum
şuan serverdayım ama klavyem bozuk yazamıyorum :(
ilk linkteki dosyaları indirdim,crack lazım mı bunlara extra ?
7-8 arası serverda olurum :D gelenı beklerim iyi değilim ama :D
edit pardon gelemedim şimdi giriyorum
rar dan çıkarttım , rfactor'ı kurdum,clio dosyalarını ve pist dosyasını napacagım, ? detaylı bir anlatım lazım, :)server'a baglanana kadar :D
girdim ama kimse yoktu. araç için takım seçmemi istedi. Her takımın aracı std özelliktemi acaba ?
c r ck linki atacak var mı?:)
az once girdim, ispanyol geldi bir adet :D
klavye ile, sadece abs ve opposite lock acik 20.019 yaptim sure olarak. Bence istanbul park acalim ve opposite lock-abs ve isteyenleri kirmamak adina otomotik vitesler haricinde hersey kapali olsun. Birde pingim fena degil gibiydi burada olmama ragmen.
edit== crack bilmem ama yasal yoldan elinizdeki yazilimi yedeklemek icin gamecopyworld.com sitesini ziyaret ediniz :D tamamen yasal bir sitedir
edit 2: sure 1.19 un altina duser rahat
gerek kalmadı bende varmış. indireyim girerim servera
bu akşam bir etkinlik varmı, ben şuan modu ve pisti indiriyorum
ayrıca elimde bulunan ve kullanıp test ettiğim ( ayıkladığım ) pist ve araçların isimlerini paylaşıyorum rfactorcentraldan indirebilirsiniz, clio haricindede çok güzel araçlar var civic olsun ae86 olsun, touring car legends olsun :) tavsiye edilir..
Başarılı pistler:
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4206959_n.jpg
Başarılı araç modları:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6144932_n.jpg
Not: Bendeki rFactorun boyutu 10gb :D
hakan bende de ayni :D
evet ilgilenen herkes su an 5 kisi oyundayiz, yalniz genel olarak pist degismesini istiyoruz, admin bizi duy :D laguna seca :D
Ya evdeyim gribim sabahtan beri patladım bi yardım edinde bende gelem =) link verin indireyim de sonra neler yapmam gerekli bütün pist ve araçlar için birisi yardımcı olursa çok iyi olur.
Ben burdayım beyler yokmu gelen (ufuk)