Bu denılenlerı yapdm ekstra arabalarn sesi gelmiyor ya :S
tuş takımından kornayı bul ayarla istediğin tuşa
m3 yarışına gelmediniz çok şey kaçırdınız
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
ya ben m3 pack'ini yükleyemedim onun için 3-5 kişi hot hatch'de takılıyoruz turbo rex ile gazlıyorum ben![]()
Bende tam o anda oyundan cıktım fotoda yer alamadımayrıca benim bir fikrim var güzel dağ yolları haritaları var öyle pist deil biryerden biryere dağ yollarında gazlıyorsunuz ben tek başıma oynuyorum çok eglenceli typer ile dağ çıkmak falan
o haritalardan yüklesek oralarda gazlasak nasıl olur?
ikinci olarak listedeki serverlerin bazılarını inceledimde ''All cars and Tracks'' mı ne olabilior sanırım yani istediğimiz araçlar girebileceğimiz server da var benim gördüğüm kadarıyla ?
evet mümkün yapmamamızın sebebi serverda şifre olmadığından önüne gelen zaten böyle server aradığından serverı doldurup bize girecek yer kalmaması...
Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var...
beyler gece ceyranlar gitti kusura bakmayın bu akşam uzun süreli yapalım 45 dk lık falan med lastik 2 pite girmeli olsun
serverlara şifrede koyalım ortam ısındıkca yabancı kişiler giriyor çünkü diğer serverler bizden daha boş
akşamki iyiydi
45 dk değil 1-2-3 saatlik yarış bile yapabilirim.sadece internet problemim var.ara sıra kopuyorum.akşam neyseki böyle birşey yaşamadım
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)