bu 4 kapı daha iyi bence![]()
bana fark etmez en alttakilerden de uyar![]()
aynı ama bunda CF tavan yok tabi ne derece etkiler ivmelenmeyi bilemem o daha açıklanmadı
The move to eight cylinders in the fourth generation BMW M3 provides a powerplant offering the seemingly disparate characteristics of more power, increased efficiency and reduced weight when compared with the previous six-cylinder M3 engine. Displacing 3,999 cubic centimeters (4.0 liters), the new light-alloy engine produces 414 hp at 8,300 rpm and 295 pound-feet of torque at 3,900 rpm with 85 percent of the maximum torque available consistently through 6,500 rpm. This power output represents a 15-percent increase over the six-cylinder from the last generation M3 and it comes with an eight-percent fuel-economy improvement when compared to its predecessor. Compression ratio is dialed in to 12.0:1 and redline is set at 8,400 rpm
allah hepimize kısmet etsin (AMİN
kasa olarak 36dan sora m3 kaasası cıkmadı bı nebze buna gore 46nınkı ıyıdı ama ne blım 36nın emiş sesı jantları durusu bı farklı gelıyo hep bana
dikkat ettiyseniz bunun farları, böbrekler falan da farklı normal e90 dan we daha şık olmuş sanki.. e92 nin farlarına benziyo.. ama tamponlara hala ısınamadım..
Benziyo değil direk aynısı e92 nin farı ve böbrekleri; e90 a makyaj da böyle olucak buyuk ıhtımal coupe nin önünü koyucaklar.Ama tamponlara nası ısınamadın onu anlamadımonlarda coupe m3 ün aynısı
mugenpowe
e36 ya da çıktığı zaman çok sade denilmişti normal coupe formatından fazla bi farkı yok denmişti öyleki etrafta bır suru e36 m3 gorunumlu bmw varama yanlış anlama bende en çok e36 yı severim
walla tamponlara ısınamadım çünkü m3 ün tamponlarına da ısınamamıştım. ortadaki hawa girişinin çıkıntıları arabanın hatlarıyla hiç uyumlu gelmiyo bana.. coupe lardaki normal M-technic tamponunu tercih ederim,daha kibar bunlar..
buarada bu e90 ları ilk çıktıklarında nası beğenmiyodum şaşıyorum kendime
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
e92 nin arka stopları ve tamponu bence cok daha güzel 90 a gore...
.....Human At Sight , Monster At Heart.....
e90m3 tanıtım:
http://www.worldcarfans.com/4071008....w-e90-m3-sedan
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)