|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: bemeve
|
beyler facebookta falan sürekli paylaşıyor millet. bunun ne oldugunu bilen var mı?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
kizların gene uydurduğu bişey
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Çile bülbülü..
|
6 haftadır dayak yemedim..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Ugrascak baska seyler bulamıyorlar böyle tuhaf tuhaf seyler yazıyolar
Buyrun acıklaması ![]() Doğduğun ay ve gününü aşağıdaki kodlamayla yazıp profilinde paylaşacaksın. Bir örnek: ( haziran) sekiz haftadır (7) un kurabiyesi yemedim. Hadi bayanlar gösterelim kendimizi Aylar: Ocak-1 haftadır Şubat-2 haftadır Mart-3 haftadır Nisan-4 haftadır Mayıs-6 haftadır Haziran-8 haftadır Temmuz-10 haftadır Ağustos-12 haftadır Eylül-13 haftadır Ekim-14 haftadır Kasım-16 haftadır Aralık-18 haftadır Ayın günleri: 1 – Yoğurt 2 – Kısır 3 – Hamburger 4 – Çerez 5 – Domates 6 – Dondurma 7 – Un kurabiyesi 8 – Lolipop 9 – Fıstık 10 – Köfte 11 – Profiterol 12 – Kestane kebap 13 – Baklava 14 – Simit 15 – Sarma 16 – Peynir 17 – Pizza 18 – Elma 19 – Müz 20 – Karnıyarık 21 – Kızarmış tavuk 22 – Açma 23 – Kıymalı börek 24 – Akide şekeri 25 – Çilekli pasta 26 – Sucuklu tost 27 – Haşlanmış yumurta 28 – Kazandibi 29 – Kuru fasulye 30 – Patates kızartması 31 – Çikolatalı kek __________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
hayret ya abuk subuk işlerle uğraşıp duruyo millet
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
rahim kanseri yada göğüs kanseri ile ilgili bişe sanırım
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: .
|
EVET KIZLAR!
Yine yılın pembe kurdeleyi destekleme zamanındayız. Belki bazılarınız zaten biliyorsunuz pembe kurdele " pink ribbon" uluslar arası göğüs kanseriyle mücadelenin sembolü halini almış ve kadınlar arası dayanışmanın teşfik edilmesini amaçlamıştır. Geçen yıl konuya dikkat çekmek amacıyla pek çok kadın profilinde sutyeninin rengini paylaşmıştı.Diğer bir sefer de çantasının evde nerede olduğunu yazmışlardı ve bu durum bazı gazetelerde de yer almıştı. Erkekleri bu işe karıştırmıyoruz çünkü bu hastbalık daha çok kadınlarda görülüyor. Bu yıl bu geleneği şu şekilde geçen senekinden daha çok sayıya ulaşmak için aşağıdaki şekilde sürdürmeye çalışacağız. fikir şu: Doğduğun ay ve gününü aşağıdaki kodlamayla yazıp profilinde paylaşacaksın. Bir örnek: ( haziran) sekiz haftadır (7) un kurabiyesi yemedim. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
git okula oku deseler okumaz insanlar uğraştıkları işlere bak yazık günah boşa oksijen israfı
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: bemeve
|
mrtngn sağolasın
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Eğlensinler, mutlu olsunlar. . .
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
ergen olmaya aday kız topluluğunun adet günlerini evde geçirerek uğraştığı saçma şeyler
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: is
|
kadın milleti işte.. belki iyi bi neyetteler ama çoğu zaman olduğu gibi yine saçmalamaktalar
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: HYUNDAİ ELANTRA 2011
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Onu bende anlamıs değilim etkinliklerde zaten gözüküyor yaklasan dogum günleri vs diye
Bikacına laf soktum rahatladım tavsiye ederim
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
![]() ![]() ![]() karşı sawas acılabılır aslında
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Pınar kaç kere editledin o mesajı
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: .
|
![]() mrtngn in paylaştığını görünce sileyim dedim ama açıklamasını eksik yazdğı için tekrar yapıştırdım sanırım 3
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechTurkey
|
içim fesat demekki , başlıgı görünce bende sandım ki ...
neyseki yemekmiş. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Hadi sütyen rengini anladık ama biraz dozunu kacırdınız hanımlar kabul edin
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |