1-2 TL de komikmiş :) Neyse.
Printable View
fiyatı neye göre belirliceksnz varmı kafanzda bi taslak v.s.?
Son toplantımızda güvenlik sıkıntılarından başka birşey konuşmadık.Aldığımız önlemlerden ilkini yarın göreceksiniz.Ama bu motorsporlarında en pahalı iş sanırım güvenlik...
http://i386.photobucket.com/albums/o...s/IMG_8551.jpg
Eger Araç Bulursum Bende Gelicem İnş :) bence 5 tl den aşagıya olmaz :) indi bin 2.5 olur ama
Daha önce yaptığımız gibi yapılır sanırım.3 tur 15TL falan yapıyorduk.
Fırsat sitesinde 5 tur 50 TL ye satılmıştı.Günde 80 kişi bindiriyorduk.Toplamda 400 bilet satılmıştı.
Şu anda para muhabbeti yapmak anlamsız.Hazır ücretsizken rica edin insanlara bindirsinler.Paralı olmasının amacı bizim bu işten malı götürmek istememiz değil zaten , beleş olunca dolmuş şöförüne dönüyoruz.
Yaptığımız iş kalitesini , özelliğini kaybediyor.Benim arabamın sağ koltuğu sol koltuktan daha fazla yıpranmış , siz daha önce böyle birşey gördünüz mü ? :)
yaptıığınız iş sizden heyecanla arabanıza binmek için rica edenlerden, acaba beni bindirirmi diye kendi arasında konuşan, oraya sıcak soğuk dinlemeden gelen, gelmeye çalışan insanlardan kalitesiini özelliğini kaybettiğini düşünüyorsanız şahsi fikrim yanılıyorsunuz. aynı şeyleri sizle birlikde düşünenleri sayısı cok olmasa gerek. dışardan aslında tam tersini görüyorz adamlara helal olsn kimseyi imkanlar dahilinde kırmap aracına alıyorlar diye konusuyorz. oraya gelen o araca binmek istiyen kişi zaten 5-10-15 v.s. ücreti cok kafasına takmaz zaten ondan kuşkunz olmasın 100 kişide biner. bir çok çekingen insan içinde paralı olması avantaj olur hatta herkesin sözü parasına geçer . çekinenlerden biriside benim paralı oldugunda ilk binenlerden olmak isterim.
yazdıklarım yanıls anlasılmasın art niyetle kavga gürültü olsn diye yazmadıgımı beni tanıyanlar bilir. iyi geceler.
Yürü kanka konuştur parayı :D money talks diye boşuna dememişler.. Vereyim 250 lira bi saat bineyim :D :D
Araçlara o kadar emek veriliyor..Bunun yanı sıra maddi anlamda bir sürü külfet..Lastiğiydi balatasıydı cartı curtu.. Tamamını karşılamasa bile alınan rakamlar en azından çok üzmez diye düşünüyorum..
Ve hakkaten doğru söylemiş Serkan.. Ben de tanımadığım birisinin arabasına gidipte bi tur attırırmısınız diyemem.. :) Ama ücretli olursa veririm paramı..Efendi efendi binerim.. :)
Valla bilmiyorum ama benim fikrim ücretli olması biraz abes olur...
Tanımadığım bir adamın arabasına yanlarken sağ koltuğunda oturmak için para verip binmem hiçbir zaman...
O arabaya biniyorsam aracın sahibi ile muhabbetim vardır yakınlığım vardır ondan binerim , yoksa ne işim var başkasının arabasında ? İzlerim , tebrik ederim , keyif alırım dönerim. Bunlardan keyif almıyorsam ne işim var orada zaten ?
Bence paralı olursa insanların bakış açısı değişir , o gizemini , büyüsünü kaybeder bu iş...
kesinlikle o işin herkese maliyeti vardır. binmek yerine izleyen herkesden belli bi ücret alınada bilir . ki zaten ordaki arkadaşlar idmana gidiyor sırf seyirciler için özellikle harcama yapmıyor iyilik mayetinde alıyorlar araçlarına :)
biz bile bulusmalara giderken drftday olsun mangalday olsun yol üstündeki herkesi müsaitsek alıyoruz cünki zaten gidiyorm kimseden bi beklendim yok :) yol üstünden gelen olsada olmasada imkanım varsa gidiyorm bulusmaya.
Kendi sevdiği için çıksa sadece hiç kimseye söylemeden giderler orda sessiz sakin yaparlar etkinliklerini.. :) Tabiki kendi zevkleri de var, ama bizlerde gidip izlerken keyif alıyorsak..Ve bu hayatta keyifli şeyler paralıysa genelde.. :) Bence mantıklıdır.
Tabii bunu yine onlar belirler..Binip binmemek vs herkesin kendi görüşü..Ben bence dedim..Sana göre yanlıştır, saygı duyarım :)
Konu nereye gelmiş :)
Gelicez bizde inş
araba bulursak bizde gelicez insalah:-)
birazdan çıkıyorum :)