teşekkürler.
Printable View
video olucakmi :)
olmmm klip çekimi vardı niye söylemediniz aaaaaaa:D
Güzel bi gündü en nihayetinde 200sx e binebildik şükür :D
güzel gündü arkadaşlarla kah güldük kah ağladık kah eğlendik :) renkli bi gündü ama hakikatten o çalan sürekli 2 şarkı mahvetti kafa şişirdi yinede iyyidi mankenler mi pehh faciaydı!
kara şimşek iyiydii efe de günündeydi güzeldi herşey sorunsuz gittik geldik maşallah efe tekrardan :) umarım bidahakine barış sen ben can fln çıkarız :)
bmw ler sıkıntı çıkardı dağıldı patladı nissanlar taş gibi eve döndü:p fln diyerek cümlelerimi sonlandırayım :p kardeşlik barış dorifto turkei!
Bayagi ozlemisim canini aldim azcik hemen yagi bi yerden koyverdi :) orayids kaynak maynak yaptircam artik basinc gelmiyince atmiyda basincta hemen koyu verio :) pinpirikli bir insan olarak moralimi bozdu bende bu da yeter dedim :)
Gelelim şu klip isine antremanin icine etti ama sonucta reklamin iyi kotusu olmaz :)
Güzel günmüş keşke gelebilme imkanım olsaydı.Maalesef evdeki misafirleri atlatamadım..
Güzel bir gündü. Hazırladığımız turuncu 325(Volkan Arısoy)i bazı aksaklıklardan dolayı fazla izleyemedik ve içine oturmadım ama olsun :)
Bu klip neyin nesiydi bu arada? Nerede ve ne zaman izleyebiliriz?
Klip cekimi disinda hersey iyidi :) ben bukadar cirkin aksaray pavyon karilarini birarada gormemistim klipte:)
Nissanlar cok iyiydi gercekten ;)
En sonunda birisi Sierra kullanmayı akıl etmiş yaw şu drift işinde. Mankenler işi Show a dönüştürmüş ama :D
bencede klip çekimleri çok aksattı drift organizasyonunu.iyi ki klip çekimlerine aldırmadan piste çıkan e36 lar vardı . birde çok az fotoğraf var o kadar f. makineli arkadaş vardı nerde bu fotoğraflar konusu falan açılsa iyi olur. :)
Asimos fenalarda yine hahaha en popi pozları yakalamış :D:D:D
Organizasyonlarınız çok keyifli geçiyor anlaşılan inş bir gün bizde izlemeye gelebiliriz İzmir ' den :)
başka fotograf olan yokmu elinde ?