standart 200sx le denemeden kaçtı eray diyolar![]()
standart 200sx le denemeden kaçtı eray diyolar![]()
hahaha ne videosu la dün bırak boost lu denemeyi atmosferik deneme şansım bile olmadı bukadarmı ters gider bi adamın işleri ya
walbroyu taktım basınç açtım 1 bar a deviride 7000rpm e açtık spark cut ı fazla verdi sanırım kerem kesiciye bir girdim egzos manifoldunda kafam kadar delik açıldıhadi dedik rakipler atmosferik söktüm gaz kelebeğinin ordaki hortumu verdik avans ı atmo vs atmo denicez 2 e30 bu seferde 332 vites kolunu kırdı yine deneyemedik
ama tek bişey söyliyim 1 bar ı EKE den çok çok çok farklı aynı turbo ile internal setup bukadar fark edermi diyodumda harbi ediyomuşşu anda istanbul dayım gece 2 de yola cıktım 7 gibi geldim delik manifotla zevkli olmadı tabi
ilk iş 3mm manifold yaptırmak
sonra denicek araba bol güzel istanbulumda özlemişim 7 gündür ankara da hint fakiri gibi takılıyodum
piston garaj da benim için ugrasan emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ederim özellikle ford cu ahmet adama ne desem dur telefon açayım hallederiz diyo benim ankara şubem yemin ederim![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
aynen kenkk regilatör lazım varmı bildiğin![]()
Dr. Ecu
ya eray geçen manısayı havaya ucurcaktın az kalsın, şimdide ankarayı yakıcan a.q
ıstanbula sag salım gelmen sevındırıcı kanka![]()
ben gayet zevk aldım pampa ayar bittiğinde ki hali on numaraydı
km saati çalışmıyorya zevk vermiyo sürekli 0 Km/H ile gidiyorduk
Allah nazardan saklasın yeterince tatmin edici sorunlar bitince eminim ki umduğunu bulacaksın sende o enerji oldukça o araba her daim yürür![]()
eyvv kenk allah daha iyisini sanada nasip eder inş![]()
Dr. Ecu
Sağa sağlim gittin ya gerisini çözersin kanka ama Ankara için yeni bir efsanesin yerin ayrı''Bahtsız bedevi şansı'' senden denemeye gelen araçlara bile geçti buda bir rekor olsa gerek
Nzm eksikleri giderilince sıkı yürür motor hakikaten çok farklı
![]()
eray onu bunu boşverde sen arabayı yıkadınmı?
arabayla birlikte kendinede bi su tut yinede ne olur ne olmaz![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)