sizde bir sıkıntı çıkmış muhtemelen. ben ilk çıktığı günden beri kullanıyorm bir nevi kobay styla sorun sıkıntı yaşamadım ozaman quicknetti adı superonline a geçtiği
zamanlardaki sacmalaması dısında enfes
Printable View
sizde bir sıkıntı çıkmış muhtemelen. ben ilk çıktığı günden beri kullanıyorm bir nevi kobay styla sorun sıkıntı yaşamadım ozaman quicknetti adı superonline a geçtiği
zamanlardaki sacmalaması dısında enfes
2 yıldır kullanıyorum acayip memnunum.her seferinde ttnet ten yediğim kazıklardan kurtulduğuma şükrediyorum.benden modem parası almadılar sizin orda bir yanlışlık olmuş.2 yıl tahahüt yaparsanız modem sizin oluyor.ttnet daha kazık ve müşteriyle alakaları yok.fiber 10 numara .bağlantı hızım 10mbps ve netten ölçtüğümde 9 küsürün altına hiç inmedi
Bende superonline bağlatmaya çalışıyorum, site yönetimi ile papaz oldular bi türlü bağlatamadık
mahkemelik olucaz..
fiber internette başka alternatif var mı ???
bende superonline kullanıyorum,
1,5 senedir. 20mbps Fiber... aynı zamanda telefonlarını da kullanıyorum. TTNET in YÜKSEK fiyatından sonra MUHTEŞEM hizmetleri var...
Bu arada, zaten modem hediyeli, bağlantı ücreti almadan bende üye oldum. zaten taahüt veriyorsunuz, o zamandan önce üyeliğinizi iptal ettirirseniz adamlar tabiki bir dünya para isteyeceklr. bundan daha başka birşey beklemek abesle iştigal.
kısacası Bende sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
+1.çok memnunum.adanada hizmet vermeye başladıklarından beri kullanıyorum ve çok memnunum o derece yani.modem ücretsiz ve tahaddüt ettikleri hızda her zaman.yıllarca ttnet e sövmeden sonra ilaç gibi geldi superonline.
evet aracım kazı güzergahındaymış. kimse birşey demedi tabelada yoktu. arabanın arkası bıraktığım gibi değildi. allahtan zarar vermemişler. allahınızdan bulun dedim...
ben memnun kalmadım. bizim ev postaneye yakın. ttnet gayet hızlı. babam yaşlı, o bile dedi yeni bağlantı çok bekletiyor diye... yorum sizin. zaten herkes diyor ilk 3 ay hızlı sonra yavaşlatıyorlarmış bilerek. irenç bir müşteri hizmetleri var :(
Ben 2 yıldır 10 mbps kullanıyorum memnunum turkcell e geçtiler aptallaştılar...
benim dükkanım için teklif yaptılar hatta sesi inanılmaz güzel gülçin diye bir arkadaşla konuşuyoruz devamlı..
evrakları imzalama süreci çok hızlı idi ilk kabul ettiğim telefon görüşmesinden 2 gün sonra hemen geldiler imzaladım ama 2 haftadır kurulum gerçekleşmedi gülçin dediğim kızla artık direk cepten görüşüyoruz o derece kızda walla emre benimle ilgisi yok turkcellden kaynaklanıyor ben evraklarını filan hepsini verdim diyor,çok ciddi bir şekilde artık gülçin hanım filan değil direk gülçin diye konuşuyorum ve bir gün ulaşamadığım için direk kendi cebinden benim cebi aradı kusura bakma yogunluktan bana bağlanamamışssın arkadaşlar söyledi filan dedi.Ya kavga edicem çok samimi kız belli bir şeyde denmiyorda bu iş 2 hafta oldu sayfalarca mal gibi kendi imzamı attım bu benim başımı ağrıtırmı,tırsmaya başladım?
TTnet belasından çok daha iyi bir hizmeti var Superonline'ın fiber internet konusunda.
Bende gayet memnunum.
daha oncedende turkcell iindi zaten
tellcom turkcell diye geçiyordu
sonradan superonline olarak geçmeye başladı
Bemde neredeyse 1 yildan beri kullaniyorum superonline.49 tl sinirsiz hizimida 20 mbit yaptilar.cok memnunum
3 yıldan beri SuperOnline kullanıcısıyım. Hiçbir şikayetim olmadı bu zamana kadar. TTNet 'den sonra farkı anladım onu söyleyebilirim.
1 seneyi geçti bende çok memnun olanlardanım açıkcası.iyiki bağlatmışım diyorum
başka bir firmada böyle bir olay başımıza geldi. uyandığımızda hemen iptal etmek istedik, bızdende anlaşma iptali olduğu için para ödencek dediler.taahhüt mü ne oluyor işte ondan.
tel abim biraz bağırıp çağırdı sahtekarlar fln mahkeme olayları. bişey ödemedik :)
Cogunluk superonline dan memnun :)