evet kızlar günceller günceli :D
Printable View
evet kızlar günceller günceli :D
abi gelicem bende ama mangalı almayı unuttum :D mangalsız etlerle gelicem.
cok kişi olacaz mangal olayı ne alemde yakında olanlar varsa eğer mangal sıkıntısı varsa herkes bitane kapsn :D
cem taşçım büyük mangasl getiriyorum dedi :)
duymayan görmeyen kalmasın günceliiiii
dün akşamdan beri gözümde canlanıyor nar gibi tavuklar. başımın belası kadir i de alıp gelelim biz de.
dev mangalımı evden çalıp geldim :D
timur abi dediğin hareket cok başarılı :D
sankoda folyo kaplama yapan bi yer varmıydı?biraz erken geliyim işimide hallederim
kaça kadar orada olacaksınız
Mmustu mangal basında sen durucan dini :D
malzemeyi getricez ama mangal yetecek mi herkese :)
evet herkezi bekliyoruz :)
by_hayali @ sanko
biraz erken gelsem oil press montajı yaptırabilirmiyiz?
evet kızlar bi 15 dakikaya kadar m.köyden taksiye atlayıp gidiyorum aracı olmayan falan varsa hemen haber versin yol üstünden falan bi şekilde alırım taksi ile
arkadaşlar bakırköy sahilden ckıcam sanrım merterden esenlerden teme cıkıp öyle geciem yol üstünde olanlar 5-6 ya kadar msj atsın alrm :)
sankoda olanlar caps yollasın :D
Capsssss.....
Kafayı yapıp geliyoruz :D
kanku sen nasıl gidecen araba yoktu sanırım
ben birazdan mertere geliyorum seko ile geçecez istersen buluşalım
ben işyerinden 10 da çıkıcam sanırım dağılınmış olucak o saatlerde ?
eh bee orda olmak vardıı :)
az önce dağıldık :D gelen min 45 kişinin ayaklarına sağlık on numara bi gece oldu makara kukara hat safhadaydı
sanırım yatmaya gidiyorum :D ortalama 3,5 ekmek kilo kanat ve 1 ekmek arası terayağ yedikten sonra mecalim kalmadı :D
Halooooooo seni seviyorum panpaa :D
bu arada vale numarasıyla arabasını çalıp gazladığım ( turbo integra ) halil ağamı öpüyorum yanaklarından :D sayesinde 3 posta atmış oldum :D tur olarak :D
ellerinize sağlık. tuz nerde tuz..
Valla herşey çok güzeldi , herkesin ayagına ve eline saglık :D
cok eglenceliydi :) Başta vesile olan cem abiye sonrasında ızgara ile uraşan haluk abimize :) ve kolalar için timur abiye çok teşekkürler
benim için güzel bi aksamdı bütün arkadaslara sohbet muhabbet için teşekkürler yüz yüze yeni tanstıklarım oldu güzeldi :) ve gecenin benim için bombası fedai ustayla tanışmam oldu :D
saolun
fedai baba : Beyler herkes yediğine dikkat etsin :hehe:
10 numaraydı,güzel muhabbet döndü. devamı gelsin tadı damağımızda kaldı valla.çayda yalan oldu ama bi dahakine artık
kel kankam kafayı kurtardığından onla çıktık biz :D millet yine çaya gitmiş bu arada 3 patlıcandan birini ben yedim :D sigara içemiyorum arkadaş dumanın gideceği yer kalmamış :D