|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 07 S2K
|
Arkadaşlar bu telefon hakkında bilgisi olan varmıdır acaba?.nasıl dır kullanımı ozellıklerı ıyımıdır. detaylı bilgisi olan varsa dökülsün bakalım
![]()
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
kanka şuan alma aşamasındayım geçen günde imhotep özgürün eşine aldık
kampanyadan alacaksan çok mantıklı zira peşin para alacaksan başka şeylerde bakabilirsin telefon kibar kullanımı kolay ve çok güzel en güzeli android her b.k var kamerasıda çok güzel yani alınabilir kesinlikle |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
dışarıda ne kadar acaba yaw?.turkcelde suan 10 taksıtle 460 tl ye mı ne satıyolar. __________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
kanka ben sorduğumda kampanyalı 480 kampanyasız 490 liraydı
![]() hani 24 ay taahütlü 19,90 kampanyası varya
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
. ben taahhutlu almam yaa.zaten yetıyo bana hattım.geçen arkadasım ıcın gırdık sorduk ozama bana 460 mı ne dedıler.drekt kredı kartına 10 taksıt yapmışlardı.hatta arkadaş 12 taksıt yaptırdı turkcell de calıstıgı ıcın..bugun bakıım ıncellım görüşücez arkadaşla .
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ophell combos
|
memnun kalırsın o paraya o cıhaz bedava bence.androıd ısletım sıstemlı diğer ust segmen telefonlardan hıc farkı yok
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ' 93 Doğan SL
|
bende T10 kullanıyorum .
çok çok iyi tüm özellikler filan . ama yeni açıldığında bazen takılmalar olabiliyor. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: OnitsukaTiger -_-
|
dokunmatiği nasıl acaba bi samsung galaxy kadar iyimidir sanmıyorum ama?
__________________________________ Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön ! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
t10 kullanan bi arkadaşım donması vs gibi sıkıntılarından dolayı pişman olmuştu,t20 yi geliştirdilerse düşünülebilir aslında.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
T20 aldım 1 aydır kullanıyorum
memnun olmadığım bir özelliği yok kamera çok güzel çekim yapıyor ama sadece gündüzleri, gece çekimi berbat şarjı 4 gün gidiyor dokunmatiği sıkıntısız android işlemcili olması çok iyi bir sürü oyun uygulama vs ücretsiz indirebiliyorsun başka sormak istediğin bi şey varsa sorabilirsin __________________________________ History; 96 corolla 1.6gli 114hp+ 98 civic 1.6ies 120hp+ 00 civic 1.4is 90hp+ 07 focus 1.6tdci 109hp... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
T20 Kullanıyorum... Tek ama tek kötü yanı kamerası... Her şeyi mikemmel
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Cihaz harika bir cihaz. Fiyatının köküne kadar hakkını veriyor. Dokunmatiği nasıl mı? Iphone ve BlackBerry 'den farkı yok. İşlemci zaten Android, harika. Yeni cihaz alacaklar için akıllı telefon olarak T20 çok iyi bir tercih olur.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
5mp kamera var tlf hızı fena değil bence bu paralara alınabilnicek en guzel tlf.
ayrıca android işletim sistemi sayesınde hersey elının altında. __________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Fiyat performans konusunda daha iyisini göremedim. Peşin fiyata daha ucuzunu bulabilmen mümkün. Ayrıca bir üst modeli olan huawei x5'i de öneriririm. : )
Eğer sormak istediğiniz birşey varsa seve seve cevaplarım. ( : Edit: kamerasının övüldüğüne bakma. aklını çelmesin. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
teşekkürler arkadaşlar suan arkadasımın T20 sını ıncelemeye basladım hosuma gıderse yarın alıcam ınsallah
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
niye kamera için öle dedin gündüz çekimleri güzel gecesini bilmem
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
kamera 5mp flaşı yok gunduz cekımlerı gayet guzel gece işin olmasın
açık ve net
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
gunduz guzel kakus ya daha gecen pazar uzunyada foto cektık esımın tlfuyla cok nettı. mustu varsa koysana la fotoları
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |