Arkadaşlar bu telefon hakkında bilgisi olan varmıdır acaba?.nasıl dır kullanımı ozellıklerı ıyımıdır. detaylı bilgisi olan varsa dökülsün bakalım
![]()
Arkadaşlar bu telefon hakkında bilgisi olan varmıdır acaba?.nasıl dır kullanımı ozellıklerı ıyımıdır. detaylı bilgisi olan varsa dökülsün bakalım
![]()
Scorpion TypeR
kanka şuan alma aşamasındayım geçen günde imhotep özgürün eşine aldık
kampanyadan alacaksan çok mantıklı zira peşin para alacaksan başka şeylerde bakabilirsin
telefon kibar kullanımı kolay ve çok güzel en güzeli android her b.k var kamerasıda çok güzel yani alınabilir kesinlikle
kanka ben sorduğumda kampanyalı 480 kampanyasız 490 liraydı
hani 24 ay taahütlü 19,90 kampanyası varya![]()
hee ok. anladım. ben taahhutlu almam yaa.zaten yetıyo bana hattım.geçen arkadasım ıcın gırdık sorduk ozama bana 460 mı ne dedıler.drekt kredı kartına 10 taksıt yapmışlardı.hatta arkadaş 12 taksıt yaptırdı turkcell de calıstıgı ıcın..bugun bakıım ıncellım görüşücez arkadaşla
.
Scorpion TypeR
memnun kalırsın o paraya o cıhaz bedava bence.androıd ısletım sıstemlı diğer ust segmen telefonlardan hıc farkı yok
bende T10 kullanıyorum .
çok çok iyi tüm özellikler filan .
ama yeni açıldığında bazen takılmalar olabiliyor.
t10 kullanan bi arkadaşım donması vs gibi sıkıntılarından dolayı pişman olmuştu,t20 yi geliştirdilerse düşünülebilir aslında.
T20 aldım 1 aydır kullanıyorum
memnun olmadığım bir özelliği yok
kamera çok güzel çekim yapıyor ama sadece gündüzleri, gece çekimi berbat
şarjı 4 gün gidiyor dokunmatiği sıkıntısız
android işlemcili olması çok iyi bir sürü oyun uygulama vs ücretsiz indirebiliyorsun
başka sormak istediğin bi şey varsa sorabilirsin
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Cihaz harika bir cihaz. Fiyatının köküne kadar hakkını veriyor. Dokunmatiği nasıl mı? Iphone ve BlackBerry 'den farkı yok. İşlemci zaten Android, harika. Yeni cihaz alacaklar için akıllı telefon olarak T20 çok iyi bir tercih olur.
5mp kamera var tlf hızı fena değil bence bu paralara alınabilnicek en guzel tlf.
ayrıca android işletim sistemi sayesınde hersey elının altında.
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Fiyat performans konusunda daha iyisini göremedim. Peşin fiyata daha ucuzunu bulabilmen mümkün. Ayrıca bir üst modeli olan huawei x5'i de öneriririm. : )
Eğer sormak istediğiniz birşey varsa seve seve cevaplarım. ( :
Edit: kamerasının övüldüğüne bakma. aklını çelmesin.
K.
teşekkürler arkadaşlar suan arkadasımın T20 sını ıncelemeye basladım hosuma gıderse yarın alıcam ınsallah![]()
Scorpion TypeR
kamera 5mp flaşı yok gunduz cekımlerı gayet guzel gece işin olmasınaçık ve net
gunduz guzel kakus ya daha gecen pazar uzunyada foto cektık esımın tlfuyla cok nettı. mustu varsa koysana la fotoları
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)