|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2000 civic 1.4 is loading..=)
|
Merhabalar, opel g kasaya önlere coil yaptırmayı düşünüyorum.. İzmit'teki cantürk coili cok duydum tavsiyelerde hep buranın üzerine içinizdende burda yaptranlar gidenler muhakkak vardır ulaşabileceğim telefon numarası verirmisiniz bi kaç sorum olucak..
Herkese iyi hafta sonları.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Dizel Spec Şahin - Quik ;)
|
Murat Cantürk
Tel: 0535-349-61-76 Buyrun burdan ulaşabilirsiniz. Cantürk harika diyebilirim tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Konusu ; Cantürk? Nam? Coil Tavsiye?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
Benim adım soyadımda Murat Cantürk ehuehue |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Dizel Spec Şahin - Quik ;)
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
izmit yolu gözüktü bize
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ahaha estağfurullah,diyebilirsiniz usta
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: mitsubishi COLT CZT
|
cantürk rezalettir kesinlikle yaptırmayın ben coil yaptırdım ne malının arkasındadır nede sözünün kesinlikle tavsiye etmem
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
Canturk felakettir ölüm getirir ben ölümden dondüm kötü yorum yok çünkü herkes parasını alabilmek için kötülemiyor parayı aldıktan sonrada ekmegiyle oynamak istemiyor ama ben bir daha önünden dahi geçmem arabamı aldığım ilk hafta hevesle gittim arabadan soğudum satıyordum onun yüzünden
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Ne gibi bir problem yaşadiniz anlatirmisiniz ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Arabama coil yaptı yaydan az bastı
Saga sola dönerken z kolu kopardi ABs dsc lastik basınç sensörü ışıklarım yandı Habersizce orjinal amartisorumu kullandı kesti biçti Yaptıgı yayın tablanin büyük olduğunu ufak yay ve tabla kullan sorun kalksın dedim ok hallettim gel takiyim dedi istanbuldan kalktım gittim yine aynı tablayi yayı kullanıp yalan söyledi Taktığı tabla lastiğime sürterek lastiğimi yardi 190-200 giderken yarılsa olmustum İzmitte ısını bitirmeden istanbula kadar Gönderdi arabamdan tuhaf sesler ve kokular geliyordu bı şey olmaz dedi Sabah 9 da gidip aksam 9 da ciktim 3 saatlik isti sözde Parami ve amartisorlerimi 20 gun sonra gönderdi Daha bir çok şey sözüne güven olmaz GİTMEYİN!!! __________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: mitsubishi COLT CZT
|
6 ay önce coil yaptırdım mal bozuk cıkarsa geri alırım sıkıntı yok bizi bilen bilir dedi ön arka bozuk cıktı küt küt vuruyordu nalı geri gönderdim abi sen paramı ver dedim param yok dedi sat öyle ver dedim 6 ay oldu malı sattı sattıgı kişileri biliyorum paramı alamadım dedi kişilere sordum verdik dedi arıyorum 1 saate yatırıyorum yatırmıyor tekrr yatırıyorum akşama tamam diyor akşam oluyor yine yok tekrar arıyorum tel bakmıyor zor bela ulaşıyorum bugun halletcem diyor yani kısacası eline düşmeyin
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Dükkanına gidince ipe ipe veriyor isterse vermesin Banada bu gun yarın dedi telde en son dükkana gidince isterse vermeseydi
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
yanı başka bır konuda yazdım ama budada yazıyım 1000 dolarlık coil over larımı yerden yere attılar adamlarda hıc acıma yok alemıyum olan coil over e cekıcle yara verdıler daha ne yazıyımkıı elemanlarda hıc acıma yok yanı tavsıye uzerıne gıttık urunumuz zarar gordu
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: volvo s80 2.0t
|
abi şiddetle kesinlik le tavsiye ETMİYORUM beni tam 1 hafta oyaladı ve arabamı rezil edip geri verdi
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Şimdi arkadaşlar, tamam böyle anlatıyorsunuz yaşadığınız sorunları da, bundan daha 6ay-1sene öncesine kadar cantürk başlığında herkes öve öve bitiremiyordu cantürk'ü. Anlattıklarınıza göre onlar da muhakkak sorun yaşamış olmalı. Zaten takip ettiklerimim çoğu ya arabasını sattı, ya da coili söktü. Peki onların yaşadıkları sorunları paylaşmamaktaki amaçları neydi? Hala insanlar o başlığı okuyarak cantürk'e güvenerek, İstanbul'dan, Ankara'dan atlayıp gidip arabalarını teslim ettiler... Cantürk'ün yaptığı ayıpsa, yaşadıklarını anlatmayıp, parasını alıp konuyu kapatanların yaptığı daha büyük ayıp.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |