|
|
#1 | |||
![]() |
[merhaba arkadaşlar salı günü üsküdarda aracımı polis
durdurdu ve cam filminden dolayı 140 tl ceza kesti bende ertesi gün indirimden faydalanmak için 105 tl olarak ödedim ama aracın filmini söküp kayıttan düşürmek gerekiyormuş..bizde bi tanıdığımıza başvurduk araç gitmeden düşürmek için..arkadaş aracımın trafikten men olduğunu ve tekrar muayaneye girmesi gerektiğini söyledi..daha muayanemin süresine 1 yıl var.ve aracım şuan bağlanmış gibi trafikten men gözüküyor..bu nasıl iştir polis sadece ceza kesti bana ( 13784 30/1B sıra numarası ) ama sistemde men görünüyorum ne yapmam gerekli daha önce başına gelen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler..[/B] __________________________________ Das Auto Son Düzenleyen ef186; 17-09-2011 17:38. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
fatih aynı şeyler başıma ve bir kaç arkadaşn başına geldi tanıdıgın seni kanun değişmediyse yanlıs yönlendirms gidip filmi söktürüp karakola uğrayacaksın. durumu anlatıcaksn onlar foto çekip men i kaldırtmak için işlem başlatıcak. bi ihtimal sen foto çekip gidebilrsn onlar çekmeye biliyor bazı kararkollarda.
eğer 2.kez olduysa direkt muayeneye sevk ediyolar hatta bide bağlamaları lazm arabanı. üsküdarda film olayı cok kötü banada orda yazmslardı __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
http://tsof.org.tr/ceza_rehberi.php?...+%DD%E7eri%F0i
Açıklamada yazıyor zaten : Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak,karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak İhtar edilir. Tekrarında araç trf. den men edilir 2. cezada men olması gerekir normalde.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 2011 A6 multı dizelll powerrrrrr
|
gecmıs olsun fılmı sokp gayrettepe trafıkte bır sansını dene
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
enes olayı farklı yapmslar sanrım arada bir kanuna uymama durumu var yazıyolar 1 hafta içinde sök gel yoksa men ederiz diyorlar. hatta ben cok uyuz oldum canlarınıda sıktım cezayı yazdıkdan sonra bana sölemediler bile men edicez diye. şans eseri öğrenmiştm
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
teşekkürler arkadaşlar filmi söktürmeden halledecektik karşımıza bu men muhabbeti çıktı
birden onu çözemedik :S __________________________________ Das Auto |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
[B]benim anlamadığım muayeneme daha 1 yıl var,tamam filmden ilk defa ceza yiyorum ama haberim olmadan aracım nasıl trafikten men görünüyor..? öyle birşey olsa aracımın bağlanması gerekmiyormu ? [/
__________________________________ Das Auto Son Düzenleyen ef186; 17-09-2011 17:38. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
fatih olay anlattıgım gibi.
filmden ceza kesiyolar 1 hafta içinde karakola gitmezsen arabanı trafikden sistem üzerinde men ediyorlar gidip karakola söktürdüm filmi böyle bişey oldu de onlar çözücekdir. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 836A3.000-Dohc
|
haydaaa oldumu ben de 1 saat sonra araca 1 numara film çektirecektim şimdi ne yapıyım çektirmeyim mi ceza keserler mi banada
![]() bu arada geçmiş olsun... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
aynısı başıma geldi sökmedim men men dolaştım bi cevirmede bağlattım aracı ertesi gün otoparkta polisin önünde filmeleri söktüm subeye gittim bir ceza daha yedim sıkıntı çözüldü
geçmiş olsun ama ben böyle bişey yaşadım paylaşmak istedim.
__________________________________ kimisi yine dener , kimine boş yok. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
Bold Yazmayin .
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
beni bu sıkıntıdan kurtaracak bir şekilde halledecek kişi dilesin benden ne dilerse
__________________________________ Das Auto |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
bana filmden degilde egzosdan oldu bu durum men edildi egsozu sokup karakola gittim meni kaldirdilar ama sansmi bilemiyorum araca bakmadilar kagidi aldi gidebilrisin dedi bende egsozu bosa saktugume yandim
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
geçmiş olsun yaaa
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
arkadaşlar bu tip durumdan hiç bir işlem yapmadan kurtulmak istiyosanız bana özel msj atın plakanızı vermeniz yeterli aranızı yerinden kıpırdatmadan men ini kaldırırız sıkıntı yok
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
ibrahime ulaş o yapıyor bu kaldırma işini araca ellemeden.
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |