|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: V8 - I6 - I4
|
arkadaşlar, abilerim nasıl çıktı aklımdan bilmiyorum dün halledicektim normalde ama unuttum biraz sıkıntılarım vardı tamamen çıkmış aklımdan
12-16 eylül arasında yatırmam gerekiyordu kaçırdım , şimdi arkadaşımla konuşunca hatırlattı telaşlandım iyice bi problem olur mu ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen.. ![]() Kocaeli Üniversitesinde Makine Mühendisliği okuyorum bu arada... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: --
|
cezalı ödersin 3-5 lira.
ders seçtirmez muhtemelen sistemden. bi sorun olmaz |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
ders seçtim , zaten garip kısmı o oldu ders seçim kısmı açılabiliyordu o yüzden bende daha zamanı var zannettim , ama şimdi seçtim dersleri borç gözüktü..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
Sorun olmaz korkma sakin ol =) Biraz aksar sadece derslerde 1-2 hafta listede görünmezsin o kadar
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Saplamalık Budaklı Meşe Odunu,Turbo Kızılcık Sopası,
|
ders seçimin iptal olabilir, bir an önce yatırsan iyi olur. iptal olursa öğrenci işleriydi öğretmendi bi ton tantanayla uğraşırsın. sıkıntı olur biraz sadece, yoksa korkulacak bir şey yok. ben de yaptım aynısını geçen dönem
__________________________________ Some cars are for boys and the others for real men only. "M3 drivers have no friends."
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ETN88
|
bence direkt danışmanını ara veya mail at o yönlendirir seni..
__________________________________ 92' Mazda 121 swap bp engine ETN88 Her renk her araç için rötuş boyası --10TL--
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: D-4D
|
Sorun olmaz danışmanınızı arayın bilgilendirin öğrenci bilgi sisteminden harç miktarınızı öğrenip yatırın hiç bir sorun olmaz danışmanınız halledecektir
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: yok yok dedim inanmadınız bak noldu şimdi
|
Bende kou öğrencisiyim eskiden önce harcı yatırıyorduk sonra ders seçimi sayfası açılıyordu ama sistem değişmiş alttan ders seçiminde paranın katlanması muhabbetine önce ders seçiyosun sonra borcun çıkıyor yatırıyorsun muhtemelen cezalı ödersin ama sen yine bi ara sor.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |