Şimdi en hit yapan m3 ler angileri?
Printable View
Şimdi en hit yapan m3 ler angileri?
kırmızı e46 3 parça beyler yaklaşık 10dan fazlada kazası var. e46ların efsanesi 07cus03 m3 tür :D jantları tenzo R lakin :)
kaan abı bıze kor m3'u soylemeden once nıyetımız bu arabayı alıp toplayıp drıft aracı yapıcaktık aradık adamı..fiyatı 22 ye ındırdık adam aracta lpg var dedı olsun yenı yapcaz dedık boyası degısenı var dedı prob degıl dedık tamam dedı ..dogubanktayım gelın bakın dedı aracı bızde m.koy askara yada baska tanıdıgımız bır yere gosterelım bakalım sasesınde vs bılmedıgın bırsey varmı dıe oda ben aracımı servıse sokmam gelın sız bakın vs felan dedı servıse gıdecekse satmıyorum aracı dedı bızde vaz gectık ..anlamadım 3,20 motorumu var ne var aracta :)
Beklemeye devam edecem gibi görünüyor. Kışın daha çok seçenek olacağını düşünüyorum geçmişteki durumlara dayanarak. bitane 2009 2010 honda civic alıp bekleme moduna geçeyim en iyisi. Düşerse anında kapatırım yine.
İizmirden estoril mavi M3 coupe aldı arkadaş.
BMW M Serisi M3 1996 Model 30.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 59075394
bu araba uzun zamandır duruyor.neyın nesıdır bılen var mı. fıyatı uzun sure 27000 lıra ıdı sımdı yukseltmısler.
23-24 e 320 coupe almaktansa bu arabayı mı dusunsem dıyorum
E36 M3 kazalı - temiz listesini güncellesek?
34 UGJ 34 dakar gelb artık bende, 102.000 km, çok temiz.
1997 m3 mor boyasız ojn 120000 km 07 st 555 izmirden çaglar kardesıme hayırlı olsun benım sattımda 70000 km ıdı
Listeyi düzenleyen üyemiz, değişen plakaları belirtse?
Bu konuda Kaan (3.0L M3 sahibi) çok bilgili. Kaan'dan destek alabiliriz.
konuyu hortlasmıs olucam ama 06 m 7978 plakalı sarı m3 hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi yakın bi arkadasıma almayı düsünüyoruz konuyu okudum ama plaka olarak göremedim bilgisi olan lütfen yazsın.