Hayırlı uğurlu olsun inşallah bi ara yolum düşer:) Hangi semt hani nasıl desem nereye bırakıp dönüyosun?
Printable View
g.o.paşa-aksaray
g.o.paşa-topkapı
34 M 1818
düşerse bi çayımı içmeye beklerim
çok zorlamadıkça hususi bir araç hayatta işim olmaz
zaten para gaza basarak kazanılmıyor 184 araçlık hatta :D
salarım önümde araba olsun
TAKSİCİ OLMAYIN daha önceden ticarim vardı araç benim plaka kiralıktı cuma cumartesi full ben çalışıyordum hafta içleride akşamları yine bendeydi 35 t 6816 mekan alsancaktı durağım konak pierdi accent era 1.6 lpg di gençtik çok tehlikeli kullanıyordum filtre jant eksoz set basıklık ne ararsan vardı araçta çok illegal takılıyordum (hata) ruslar pezolar ne ararsan işin içindeydim araçta kuru sıkı sopa göz yaşartıcı siprey demir zincir dayak için özel aldığım eldivenler 2 kere tehlikeli araç kullanmaktan 4 radar 3 dur ihtarına uymamaktan ceza yedim 3 gün tutuklu kaldım (sabıkalı değilim hüküm yemedim hakime yalvar yakar saldı beni) baktım bende bozulmaya başladım bıraktım araç benim olunca herşeyi yapıyordum ama çoğu taksici şöför amcalar...zaten durakta durmaz dışarda çalışırdım çoğu zaman telefonla işler halleder istanbul ankara eskişehir çeşme bodum kuşadası antalya marmaris tr nin çoğu turistik yerlerine yabancı uyruklu kadınlar taşırdım çoğunu otoban park yerlerinde halleder işime devam ederim çok bozulduğumu artık yeni bir hayata geçmem gerektiğini düşünüp arabayı satıp sigara alkol herşeyi bırakıp kendime dükkan açtım çok deli paralar dönüyordu 1 günde cebime kılçıksız 3 binlara attığımı hatırlıyorum bu paranın çoğunu çok gereksiz yerelere harcıyordum okadar çok borç verdimki kime ne verdim onu bile hatırlamıyorum taksicilik meslek değildir kimse bulaşmasın
bende 3 yıldır izmitte dolmuş kullanıyorum transitlerden 1 haftaya kadar bırakıyorum inşallah.Eğer sinir hastası olmak istiosanız çıkın çalışın sizde 1 2 gün nedeemek istediğimi anlarsınız.Mahalle arasından aldıgın yolcu çarşının orta yerinde inmek ister durakda dersin alırken yolda alıyosunya der yaşlı teyze olum ben nası yüriym o yolu indiriver şurda der. az önce yazanlarda arkada bana korna basar.Eğer bi suç varsa bunun %10 u şöfordedir %50 yolcuda %40 bağlı oldugu koop vs de.öyle bi saat verirki koop sana magandalık yapmadan sağdan soldan gitmeden yetişemessin dakikana yatarsın,yolcu gelip öyle biyerde inmek isterki içinden bi ton sayarsın ama ekmek parası olunca herşey değişiyo:) işin özü gidin kazma sallayn bu işlere bulaşmayn :D
Yok yav ben cidden hak verıyorum...
Lap dıye onumde durup kokoş ablaları ındırıp de sonra ozur dıleyen taksiciler de var...
Ekmek parası yapcak bi şey yok... Karşılıklı anlayış hoşgörü falan filan :D :D