sıfır jettaya bayiler aralık ayında teslim diolar daha erken getirme şansı varmıdır??
sıfır jettaya bayiler aralık ayında teslim diolar daha erken getirme şansı varmıdır??
Ana bayii'nin yapamadığını bizim içimizden birisinin çıkıp yapmasını mı bekliyorsun
Tabiki başka bir ihtimal yok..Beklenecek o süreHayırlı olsun bu arada..
grey market ile getirebilirsiniz ama değmez.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
başka forumda yazmışlarda bir ay içinde getirirdim başka bayiden die o yüzden sormak istedim
Eğer istediğiniz donanımdaki araç başka bir bayide varsa oradan getirtiyorlar zaten..Ben tam 2,5 ay citroen c4 comfort plus 112 hp dizeli bekledim..Gelmedi..Vazgeçtik sonra almaktan..
Türkiye'deki bütün citroen bayiilerini aramıştım.. Herkes Türkiye'de olmadığını söylemişti.. Zaten bir yerde olsa direk bayiiler arasında alışveriş oluyor.. O bayiiden alınıp sizin olduğunuz yere getiriliyor araç.
Ama Türkiye'de yoksa beklemek şart.
Geçen sanayide bi ustamın yanına uğradım.Bi Jetta'ya Xenon takıyordu.Sahibine sordum "Abi ne zaman sipariş verdin ?" diye."Benim ki daha gelecek." dedi.Sipariş verip cayan birinin arabasını almış.Ancak öyle denk gelirse çabuk alabilirsinGerçi kendininki gelince elindekini satıp onu alacam dedi.
istoç ta mustafa konuya bakın
orada farklı paketli donanımlı sıfır km jettalar mevcuttu geçenlerde
hatta ben bi araç için gittiğimde biri satılmıştı bile
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
esenyurt doğuşda nevra hanım var JET JETTA yiğit bey önerdi derseniz ona bana bulmuştu mart ayında 1 aya teslim almıştım.
belki kredisi onaylanmayan bir vatandaş çıkar araç boşa çıkar belki bulunabilir...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
özel galerilere bakın onceden vw bayilerinden sıraya girip 3-4 tane alıp ederinin 1.500-2000tl üzerinden satıyorlar hemen teslim şeklinde![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
grey- yada iptal edilmiş sipariş kovalayın.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şimdi bulamadım ama geçenlerde (yanılmıyorsam) her mesajının sonuna "kral" yazan arkadaş jetta sormuştu, aralık teslim ediyorlar falan demişti, birisi de "beni bulsan 1 ayda teslim ederdim" falan demişti ama mesajı bulamadım şimdi....
Buldum:
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ta-yardim.html
Okumadan imzalamam.....
ben 56 ya aldım beyaz dsg comfort. 1 hafta sonra 62 ye sattım.
nisanda
1 nisanda zam gelmesiyle oldu tabiikide satmamda etken olmuştu![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
jetta dizel az km leri kullanılmiştir istersen kiralamamdan çikacak araçlardan verebilirim....
Kral bende jetta siparişi verdim en erken aralık ayında getiririz dediler ama muhtemelen ocak ayını bulacak belkide şubatama bizim burda birisi sipariş etmiş 1.6 dizel comfortline modeli gümüş renk araç boşta duruyor bilgin olsun eger istersen hemen alabilirsin onu saygılar...
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
Ellerinde olan herhangi bir arabayı isterseniz araç almak kolay ama şu olsun bu olsun deyince bekle gardaşım diyorlar artıkın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)