|
|
#1 | |||
![]() |
Çifte Vatandaslıgım Var Romanyadan Ve Araba Getirmek istiyorum...
Romanya plakası ile Kullanıp 6 ay içerde...6 ay sonrasında girdi çıktı yapıp devam etmek istiyorum...zaten paso gidip gelicem bundan sonra öyle görünüyor... Herneyse asıl sormak istediğim kuralları nelerdir....ne tür bi vergilendirmeye tabii tutulacagım. Kısacası sıkıntısız nasıl kullanabilirim RO ( romen ) plakası ile ??? __________________________________ TOİWASE WA DOKO TRABZON
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Honda
|
Bende bulgaristan vatandaşıyım aynı olayı yapmaya kalktığımda sınırda durrrrrr diyolar
6 Ay burda durduktan sonra araç 6 ay bulgaristanda kalması gerekiyormuş... En azından bana böyle dediler bulgaristanda bu şekilde... Romanya'yı bilmiyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Ben Oto muamelecisine sordugumda girdi çıktı yapıp belge imzaladıkdan sonra devam edebiliosun....heralde imzalarkende vergini ödeyip öle çıkıosundur büyük ihtimal....
__________________________________ TOİWASE WA DOKO TRABZON
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Yok
|
arkadaşın dediği gibi 6 ay orda 6 ay burda gerçi araçlar ucuz iki tane al 6 ayda bir değiştir
__________________________________ Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: GolfPlus
|
yukarıda yazılanlar da söylendiği gibi araç 6 ay burada kaldıktan sonra 6 ay türkiyeye geri dönüş yapamaz. Anca 6 ay da bir aracı değiştirirsiniz =)
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
Ucuz fakat el deiştirdikden sonra fiyat tekrardan ölüyor...satmak istediğinde 2X üzülürsün oda benim keseme uymaz işte yahu prosedürü bi çözebilsem kurtulcam su sorulardan....biri 6 ay orda 6 ay burda kalcak dior...diğeri kağıt imzala vergini öde devam et dior....anlamadım ben bişi... __________________________________ TOİWASE WA DOKO TRABZON
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bro onurk ile konuştuğumuzda ki onlar bosnada biliyosun aracın 6 ay burada 6 ay orada kalması gerektiğini söyledi giriş çıkıçla olmuyor yani
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Birkaç arkadaşımda var 6 ay burda durdu araç şimdi ay sonunda götürcem dio yaza doğru getircem...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Vay arkadas 30 liraya bi S2000 ler var kafa göz yararsın
yaz ayına denk getirecez ozaman napalım
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Irak'tan getirdik 6 ay kaldı sonra çıkardık ama su var babamin adinaydi araç bana satış yapsa sorun yasamadan binerim çünkü sahibi farklı böyle bı açık var
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
arkadaşlar bu olay sanrım 2 yıl gibi bi süreye cıkarılmstı eskiden 6 aydı diye hatırlıyorm iyice araştırın googleden falan bi yardım alın
onurk 6 ay olayını söliyosa zaten en iyi o biliyordur gelip gittiği için. demekki yanlıs hatırlıyorm
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Bende 2 sene die duydum bi ara ama yalan haber gibi geldi bana....
muameleci ters köşeye yatırdı bizi imzayı at devam et die...hacı baba tekkesi Spec RR
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
2 sene olayı olucaktı fakat öyle olursa türkiyede satışlar baya baya azalıcaktı
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Hakkatten ciddi düşerdi artık yabancı plaka Türkiyenin doğusu arap plaka batısı bulgar ve romen plaka
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
2 yi Bırak 1 sene yeter ferrari sokarım =)) 2 sene olayını ailecek beklioz
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
Irak'ta ama yollardan dolayı tutulmuyor Irak'ta aklımda cls amg de var yeterki kanun çıksın
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 01:12 ::::

TOİWASE WA DOKO TRABZON 

6 Ay burda durduktan sonra araç 6 ay bulgaristanda kalması gerekiyormuş... En azından bana böyle dediler bulgaristanda bu şekilde... Romanya'yı bilmiyorum.