1 tanede ben atayım :d
Seat Leon, 2008. :: Mobile.bg
Printable View
1 tanede ben atayım :d
Seat Leon, 2008. :: Mobile.bg
niye kesene uymasın bi ara baya araştırmıştım arkadaşımda çifte vatandaştı getircekti bana başka ile taşındı yalan oldu istanbulda kalsa yasakda olsa kullancaktım burada 10 sa orda 1 fiyatlar her keseye uygun güzel araçlarda var :) he ben s2000 falan getircem dersen biraz kese lazım tabi :)
kanun çıkarsalar 2 yıla kadar olucak ama daha yok bi gelişme :D
kanun çıkarsa zaten direk adaşım k nın yanındayım :D
GTR 35 e yazılırım direk abi 80 bin Euro :D :D Misss spec :D
bulgar vatandaşı arkadaşım bulgaristandan 800TL'ye Tipo alacağını söylüyordu bir ara :D:D
Romence açıklamalarda okuyorum mesela...
ilk sahibinden 5.30 D 2008 BMW dior 50 60 bin km de atıyorum 15 bin Euro
aynı özelliklerde hatta bussines class 5.30 D ikinci yada üçüncü sahibinden dior 12 bin 13 bin euro...
hatta bi scirocco var 9.600 Euro 3. sahibinden... ben alsam onu kim bilir neler olur :D
6 ay burada giriş yapıyorsun 6 ay bağlı olduğu yerde kalıyor aracın. Bende de 3 araç var seneye inşallah girip çıkmaya başlayacam :D
S14 te parça sıkıntılı derler ama 3 bin dolara 2. S14 U alacağımı düşünemezler :)
Abi mantıklı olanda zaten alıcan yurt dısından bi S14...Türkiyedede aynısından olucak....Getir Buraya change yap hoooppp gerisin geriye götür sat :D :D
VTI alıp EK9 yapasım var mesela benimde :D
Bizimkiler Bosnadan dönmüş ama 100 sene önce :D Keşke çifte vatandaşlığım olsa..
Bende Amerikaya okumaya gitmeyi düşünüyorum , aklımdaki araç ; 6-7bin dolarlık bir S2000 :)
Honda : S2000 | eBay
Bu olay 2 sene biliyorum bende.Aslında ordan full dolu m3 alıcaksın abi gelip burda sökceksin iyi para eder.
Yok kendimi yanış anlattım sanırım..Bmw forumlarını okuduğum kadarıyla bmw lerin bazı parçaları özel ve pahallı.Mesela ordan davul direksiyon+ön göğüsteki ekranı olan deri koltuklu işte orjinalden güzel jantlı olan bir m3 getirip burda o parçalarını söküp yerine 3 kollu direksiyon + normal cd çalar + tr yapımı koltuk koyucaksın öyle dönüp satıcaksın.
Mesela e36 m3 te contour jant iyi para ediyor burada.Orda alıcaksın gelip burda satıcaksın replika takıp geri döneceksin.