herkez aynı seyı söyluyo en sonunda oyle yapıcaz sanırım ama kaplatıncada atıyorum alıyosun sıyah araba kaplatıyosun kaputu bı acıyon ıcı sıyah hoş bı goruntu olmuyo :(
Printable View
herkez aynı seyı söyluyo en sonunda oyle yapıcaz sanırım ama kaplatıncada atıyorum alıyosun sıyah araba kaplatıyosun kaputu bı acıyon ıcı sıyah hoş bı goruntu olmuyo :(
e olsun sanki hergün birilerine kaput açıp baktırıyorsun :D
yaaa sen mıllet begensın dıye araba alacaksan zaten alma, kendın begenıosan al, bu hayatta başkaları begensın yada başkalarının hoşuna gitsin diye bişi yapmanın geregı yok sen kendın begen aldıgın şeyi yada yaptıgın işi
106 gtı larda sarı hondaların beyazları nedense ucuk fıyatlar:)
20 lira veriyim dedim çok pis atarlandı sahibi haha :D
bence fıyat normal ..hıçte uygun degıl..araba duzgunse olması gereken rakam bu..benım fıkrım..
çok abartı kı o 34 bınlık beyaz adam h1çmı kullanmıyor
km le oynanabilitesi % 95
bu hale zaten getırenler bellı bende hondaya bınıyorum ama elalem gıbı ölup bıtmıyorum yok guvenlık paketı yok sunroof arkdsım sen bunları dedıkce satanalrda ucup gıdıyor ..yanlıs anlamayın bakın bende honda aldım ama ınsanlar yok beyaz renk yok *** rengı yok sarı renk a.g renklemı satılıyor araba yok sunroofsuz bınmem sunrof bozulsa 5ooe yaptramaz guvenlık paketı dıyor bazı arkdslar abs dıyor abslı 1.4e bındım benım arabam ondan daha ıyı duruyr şaka gıbı bu alemı bu ınce detaycılar bu hale getrdı yazık
banada anormal geldı bu nedense
bı arkadasımla konusurken şu kanıya vardık... tamam fıyat normal ama dıger ılanlara bakıldıgında hıcde normal olarak durmuyo...
aracın camları lazer ıle karartılmıs yaylar namıstaın yapılmıs duz boru cekılmıs araca ve orjınallerı yok sanırım yaklasık 1 ay sonra bu aracın muayenesı var eksoz yay camlar derken nerden baksan 1.000 TL masrafı var o yuzden bu kadar uygun (normal) fıyat yazılmıstır dedık....
Honda altından daha değerli oldu yeminle :) 2005 model elite jazzımı aksesuarlı şekilde 23.500e vermiştim. Boşlarına 24-25 istiyolar şimdi :)