folyo kaplı araçta biz tavanı ölçememiştik .. ölçmemesi gerek yani ..
Printable View
folyo kaplı araçta biz tavanı ölçememiştik .. ölçmemesi gerek yani ..
özgür yazmış alinin arabası istanbuldan gitme.. oradaki sahibi biraz apaçiydi galiba forumda bu arabayla alakalı konuda açılmıştı hatta birilerini sıkıştırmıştı filan..
yazılımdan dolayı buji tırnağı kırmıştı zamanında.. hatırı sayılır bi hasar vardı içerde.. özgürün dediği gibi gömlek çakılmıştı.. gp lere superchips pek yaramıyor :) mini auto da toplanmıştı maslak da ama ne durumdadır bilemiyorum.. ilandaki de biraz bol keseden sallamış 280hp filan :)
2. ilan ilkine göre kat kat daha iyidir.. ufak tefek önden kazası var çok büyük değil.. bir kere de sonradan ayrıca tamponu değişmişti galiba.. bakılabilir..
3 küsür bindeki de cem yılmazın eski arabası.. yeni sahibi de baya titiz birisiymiş ama o fiyatlar eder mi tartışılır :)
adam akıllı düzgün bakılmış bir araba alırsan, saçma sapan bilinçsiz modifiye yapmazsan bakımını aksatmazsan kolay kolay büyük bir sıkıntı çıkarmaz..
Yekta
Arkadaslar tesekkur ederim ilginiz icin, gpyi aldik kutahyaya simdi geldim. Mini auto ile telefonda gorustuk motorun duzgun toplandigini soylediler. Birkac yerede baktirdik baya temiz bir arac ici falan yeni gibi. Motorun icini bilemeyiz belki bizde kirariz ama ici disi cok temiz. Bence onyargili olmayin gidin kendiniz bakin, 350km sıka sıka geldim Ankara'dan 230larda uzun sure gittim simdilik iyi :d ama 280hp falan degil 170hplik tdi superb 230a kadar 3boy arkamdan geldi:)
hayırlısı olsun güle güle kullanın ;)