nette cok model var 50 tl yede var 250 tl yede var baslangıc modelı kullanan varmı aranızda su markanınkı ıyıdır sarzı fazla gıder kontrolu kolay kullanımı basıt model tavsıyelerınız varmı marka ve modelıyle yazarsanız cok ıyı olur...
nette cok model var 50 tl yede var 250 tl yede var baslangıc modelı kullanan varmı aranızda su markanınkı ıyıdır sarzı fazla gıder kontrolu kolay kullanımı basıt model tavsıyelerınız varmı marka ve modelıyle yazarsanız cok ıyı olur...
geçen hafta tansaştan 39 tl'ye aldım birtane küçük birşey. şarjı ortalama 5 dk. falan gidiyor. yarım saattede şarj oluyor. ev içi kullanımı için uygun, dışarda pek kullanman mümkün değil. ama başlangıç için güzel. 3 kanallı sanrım.
şimdi baktım gövde uzunluğu 175mm yüksekliği 98 mm. ana pervane çapı 173mm ağırlık 29 grammış. markası havacı diye bişey![]()
Öğrenmek için en az 4 kanallı lama v4 gibi bir helikopter alın...
RC helikopteri uçurmak öğrenmektamamen el aışkanlığı ver gazı öle asılı alsın olmuyor4 kanallılar alışkanlık kazanmak için uygun...6 kanallılar tecrübe ister.
Ayrıca helikopter uçurmak kırımı çok olan bir iş o sebeple yedek parçası ucuz olan modeller alın...
O 50 liralık helikopterler çocuk oyuncağıdır RC helikopter değil
rc heli dergisi diye aratın google da bir çok bilgiye ulaşırsınız...
serhat yawrum kendıne alıcaksan ulas bana hallederız guzel bı baslangıc alırsın sonra her pazar ucurmayahelıteknık dıye bı forum war orayada bakabılırsın
C R M performance
o paralara 3ch falan alıcagına git similatör al cokdaha verimli olur elin alışır lama 400d falan ıle 4ch ıle baslarsın dırek sonra esky v2 falan gidersin yawaş yawaş![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
o linkdekinin metal kutusuz olanını 5 , 6 arkadaşım aldı 39 tl bizim hangarda vızır vızır uçuruyolar ama ev içinde felan rüzgardan felan baya etkileniyo
Düşünürsen eğer elimde 4 tane helikopter var sıfır olarak en uygunu ve kullanımı kolay olan bu ürün sıfırdır.
Araç / Hava Aracı / E-Sky Big Lama 2.4GHz +150$ Değerinde Onlarca Yedekler sahibinden.com'da
Bursa'da bizim evin arkasında yani eski havaalanında her hafta sonu hatta güzel olursa hafta içi profesyonel şekilde vızır vızır uçuruyolar ve bütün gün basımız şişiyoCok istedim yanlarına girip konusayım ama olmadı
![]()
İnin aşagı size saplayım kendinize gelin keratalarbenzin zamlanınca kendinize iş arıyorsunuz değilmi benim gibi
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
bende bu işe 30 umdan sonra başladım...arıza bendemi diye düşünüyodum kii.. yalnız değilmişim...![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)