|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar 2 yıllık dış ticaret mezunuyum örgün öğretim. açıktan 4'yıllığa çeviriceğim iktisat okumak istiyorum ama kayıt tarihleri ne zaman 12 eylülde başladı diyorlar bazıları ekim diyor kesin bilgi lazım acill
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yok
|
ekim diye biliyorum ,ekim 20 lerde bişeydi geçen büroda sormuştum kesin bilgiyi bir arkadaş verir şimdi
__________________________________ Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Clio Rxt
|
Aöf 2012 Dikey Geçiş Tarih ve Bilgileri | Aöf Sınav | Aöf Sınav Yerleri | Aöf Sınav Soruları
kırmızıyla kayıt tarihleri yazıyor.google'dan biraz araştırırsanız bulabilirsiniz zaten |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
baktım daha önce verdiğin linke arkadaşlar eylül diyor başka yerde eylül diyor bir de ekim diyorlar iyice allak bullak oldum. :s
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
o zaman en iyisi sen bi aöf bürosuna git.ben gittiğimde hemen hemen nette yazan 17 ekim tarihini verdiler.eylül diyen arkadaşların ösys'nin yerleştirmesiyle yapılan kayıttan bahsediyolardır ki çoktan bitmiş olması lazım onunda.yarın dersler başlıyor çünkü
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
yarın gidiceğim kadıköy büro amirliğine bakalım gerekli güncel bilgiyide eklicem.
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Aldığın bilgiyi bu konuya yazarsan sevinirim.Bende takip ediyorum konuyu
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Abi büyük ihtimalle kardeşimize 31ekim-25kasım tarihlerini verip öncesinde internetten kayıt yapması ve daha sonra bürodan kayıt yapması gerektiğini söyleyecekler.Ben gittiğimde banada aynısını söylediler 2 hafta kadar önce
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Teşekkür ettim.
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Yok
|
%90 17 ekimde başlıyor öle hatırlıyorum
büroya gitmenede gerek yok tlf açıp sor direk
__________________________________ Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Arkadaşlar mümkünse kendiniz gidin ögrenin bu tarz konular hassas.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: .
|
tüm bürolar ortak numarada birleşti ararsanız detaylı bilgi veriyorlar ,arkadaşlarınız da yanlış bilgi verebiliyor en sağlıklısı doğru yerden bilgi almak
444 10 26 AÖF Bürolarının Adres ve Krokileri - Anadolu Üniversitesi |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
bende ayni islemi yapicam takipteyim.
Ama ekim de on kayit kasimda kesin kayit diye okumustum bende nette. Peki simdi bu yeni kanunla harc a zam gelmedigine gore gecen senenin harc i ne kadardi bilen varmi? İşletmenin? __________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ANGRY BİRDS
|
ben ilk kayıt yapıcam siteden kayıt yapmaya çalışıyorum olmuyor.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Kadıköy AÖF'e gittim.
31 EKİM - 25 KASIM KAYIT ZAMANI ama durumu benim gibi olanlar için. __________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() Son Düzenleyen bilalMW; 19-09-2011 16:53. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
olursa ekime kadar olmazsa s...me kadar diyiver gitsin boşver
![]()
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Syncro Gosy
|
arkadaslar bu acık goretıme nasıl basvuruluyor? bulamadım
__________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
biraz daha açarmısın ?
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: CR-X
|
bilgi için sağolun varolun __________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |