|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: M3 & 520d
|
Merhabalar,
İlandaki araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirse sevinirim. Aracı ilk kez gördüm. plakasının 06 TT olduğunu okuyabiliyorum. Detay da verilmemiş. Öncelikle sizlerin görüşlerini almak istedim. Duruma göre telefonla arayacağım.. BMW M Serisi M3 1996 Model 25.000 USD Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 57556280 |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: є46 MЗ & stage 4 тғѕι SЗ
|
tanıyan arkadaşlardan bende merakla bekliyorum günceli
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
jantlar replika gibi duruyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
acıkcası ankarada ilk defa görüyorum jantların replika oldugu belli zatende
bilgim yok arac hakkında ama cok para
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Koltuk başlıkları da m3 değil gibi sanki. Amerikan mı acaba..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: yok
|
Aracin gucu 376-400 arasi yazmis
Masallah Iyiymis )) Jantlar cakma stroker mis 343
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
yanlıs hatırlamıyorsam daha once boyle bı ılan cıkmıstı.m3 degıl 328 kasasına m3 motoru swaplı.zaten koltuklar m3 degil
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
bence feyk
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
320 bu dıkkatlıce ınceledım
aracı cok ıyı tanıyorum hatta feyk bu ılan feykkkk
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
s50 swaplayınca m3 oluyo ya deniz abi var ölede trde bikac tane
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
tabı dedıgın gıbılerden var bıkac tane
ama bu arac swap degil dostum sabah arkadasımı arayıp soracam hatta saat gec oldu diye aramadım feyk bu ılan bence
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Bmw e34 5.20i
|
Aynen arkadaşlar bana da feyk gibi geliyor.
__________________________________ - İlyas TÖZ /// PHOTOGRAPHY - German Style & JDM Stickers ![]() http://www.facebook.com/stancesticker |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
...........................................
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Vosvos
|
havada kalmıs ilanlardan biri
__________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: BMW E30
|
Aracı ben atmosferik diye biliyordum ya da o zamanlar atmosferikti
![]() Birkaç resmi ni buldum buyrun e.mRee PhotoShoots Fotos - PRESTİJ OTO YIKAMA VE ENKA. | Facebook e.mRee PhotoShoots Fotos - PRESTİJ OTO YIKAMA VE ENKA. | Facebook 06 TT 495 - Mrt Clk Production | Facebook |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Fazla fakemiş -)
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Bmw e34 5.20i
|
Bildiğim en temiz m3 EYH 55
__________________________________ - İlyas TÖZ /// PHOTOGRAPHY - German Style & JDM Stickers ![]() http://www.facebook.com/stancesticker |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: BMW M3 ,Kia Ceed,BMW E30 333
|
Ben Aracın Eski Sahibiyim
Çok Güldüm M3 Alacaksan Arkadaşım Paranda Varsa Açar Telefonu Sorarsın Burada Forum Sitelerinde Araba Araştırlılmaz Bu 1.cisi 2 cisi 320 diyen olmuş Falan Filan Feyk Diyen Olmuş Feykın Alası Onlarda Var Herkez Kendini Bilsin Stroker Demek Ne Demek Önce Onun Anlamını Öğrenın Bence Motorun İçi 343 M3 Krank 343 M3 Piston Kol Vs Vs Dereceli Eksantiriğinden Piggy Back Power Mod Beyninden Afc Egt Ivır Zıvır Kesınlıkle Profosyonel Hazırlanmış 0-400 Aracıdır Aracın Orjınali 328 Orjinal Mtech Olup Hava Akış Metresinden Tutunda Şanzuman Defransiyel Arka Taşıyıcılarına Kadar ///M dir 0-400 Metre Tamamen Atmosferık 13.5 Saniyedir Üstüdünden 1 Tane Çöp Sökülmemesine Rağmen Beni BMW M3 olsun M5 Olsun Geçen Olmadı Aracın Yürürünüde Sitedeki Çoğu Arkadaşım Abim Bilir Beni Bu Kadar Sert Kırıcı Konuşmaya Zorlayan Sizlersiniz Çok Kendini Bilmez Boş Ağızlı İnsanlar Var Herkez Kendi İşine Ekmeğine Baksın Fiyat :Çok Diyen Arkadaşlarda Başka Araba Alsın Araç 42000 Binliraya Satıldı Zaten Aracın Üstündeki Malzemeleri Şuanki Dolar Kurundan Almaya Kalksanız 2 Tane E36 M3 Alırsınız Tamamen Keyfıme Keder Yaptım Yürüdü Bunuda Tüm Alem Biliyo Saygılar..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |