|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: reklamlardan sonra gangster e21 :)
|
beyler alıp evinde ofisinde vs bakan varmı ?
ben 2 tane aldım ama boyları baya uzun ( 30-50 cm felan ) şimdi bunları ortadan ikiye düzgünce kessem veya budasam bişey olurmu kısa kısa ama çok olsun istiyorum ![]() bakımı nasıldır birisi suyun içinde dursun haftada bir suyunu değiştir yeter kimiside özel taşsız toprak olması lazım felan diyorlar ![]() bilgisi vs olan varmı google amcayada sordum daha çok kafam karıştı
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Ben ufak hazır kesilmiş olanlara bakıyorum
Çok severek aldım... Suyun içinde yaşayıp duruyorlar... 15 Günde bir de suyunu komple boşaltıp tekrar dolduruyorum... Çok basit bakımları... Ama keser biçersen ne olur bilmiyorum.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
zaten son 2 tane kalmıştı ben aldım
fazla seçme şansım kalmadı güzelce kessem tekrar su içine bıraksam sorun olurmu ?uçları 2-3 tur dönmüş zaten çiçek felanda açmış
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Şimdi inceledim benimkini de kısa kısa kesmişler uçlarında da tıpa koymuşlar... Ama o kestikleri yerlerin yanlarından uzayan başka dallar filan cıkmış
Bir kaç kesik olan da sararmışNeyse benimki bunun aynısıydı.. Yalnız ciddi boy attılar ilk aldığım günden bu yana ... ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
yarın ben birini feda edip güzelce keseyim
bakalım ne olucak
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: MEGANE II RS
|
suya koydum hemen kök vermeye başlarlar başlangıcta çürümüş gibi gelir sana ama kök vermeye başlar fakat suyunu değişmeyi unutma.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 206 gti
|
aha
ilk defa çiçekle alakalı bir konu 18 senelik deneyimi kullanma vakti ![]() çubuk bambuyu kesersen ki ortadan hava almış olur ve ölür ... bambu ufacık yara alsa tırnak bile geçip hava alsa ölür.. köklerindeki bakteri ile yaşar lar suyunu komple ayda bir değiştirmek değiştirirken köklerini kaybetmemesini sağlamak önemli sıralı bambularda seramikteki sünger hep sulu kalmalı bambu susuz kalınca hemen ölmez yanılırsınız su versenizde bambu sararma yapmaya başlıcaktır zamanla.. credit by ekincicekcilik
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: im yok.
|
peki bu ucundakı yeşil mum damlası gibi olan şey kendindenmi?? bide boyu kaç senede ne kadar uzuyorki
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
çubuk bambu derken ? benimkinin ucları 2-3 tur atmış hatta 10 cm filiz vermiş bile
ortadan kesmek bitkiyi öldürür mü ? yoksa yeni filizlerin dal olmasını bekleyip sonra çıktıkları verden kesip suya koymak mı gerekir ? birazdan foto çekip atıyım bari
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
çubuk bambu tek dal şeklinde ucunda filizleri olur .. o filizler onun çiçeğidir.. mum sonradan hava almasını engellemek için yapılır.. kesip biçme
hayvanı ![]() olduğu gibi bırak suyuna dikkat et yeter ...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
ahanda bizim hayvan bu
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Pug 205 1.9 Gti New Jetta TSİ
|
Ahmet Olm Adamlarınki Çiçek Gibi Snnki Ağaca Benziyo
Sana Direk Kök Vermişler
__________________________________ Bye Bye VTI , This İs GTI
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: im yok.
|
suyuna aspirin atsak ne olur ??
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
tamam işte aynen
çubuk bambu dükkanda 50 tane var bir arada sen ikisine sahip çıkımyon ayıp aynen öle kalsınlar koparma hiçbiryerini.. kesme biçmede yapma suyunu ayda bır değiştir yeter eksilir arada ekle..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
hiç bişi olmaz
ya neler var kadın doğum hapı atınca menekşe ler bir açıyor diyen teyzeler gibi oldu bitkiye birşey yapmaz ... bitki vitaminleride bitki için sigara gibidir işe yarar gibidir ama bırakınca bitki ondan aldığı vitamini ve minerali alamaz ve ölür yani bağımlılık yapar ... bşitkiye doğal olarak bakmak en iyisidir.. suyunuda kirçli koymamak lazım.. temiz su koyun..
|
|
|
|
|
|
#16 | ||
![]()
|
olm arabasızlıkdan ota moka verdim kendimi botanik bahçeye döndü 3 metrekare oda ![]() asprin değilde ilerleyen zamanlarda sıvı gübre atmayı düşünüyorum ![]() öğrendiğim iyi oldu engin bilgilerinden dolayı seni çıbık kralı ilan ediyorum ![]() Multitap Çıbık Official Video HD - YouTube |
||
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Pug 205 1.9 Gti New Jetta TSİ
|
__________________________________ Bye Bye VTI , This İs GTI
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Yahu ben hep içme suyu koyuyorum ama bir kaç tanesi sarardı ve attım onları...
Bu sararma muhabbeti ne diye olur şimdi.. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 08' Audi A4 2.0 TDi , 09' BMW 5.20D
|
E o çok aşırı uzuyosa odaya sığmıcak nasıl olcak
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |