sevindim ve mutlu oldum umarım en sorunsuz şekilde sıkıntısız şekilde gazlarsın.
Printable View
sevindim ve mutlu oldum umarım en sorunsuz şekilde sıkıntısız şekilde gazlarsın.
herkesin kendi takıntıları vardır,böyle bi takıntınız varsa keşke çekiciye yükleseydiniz aracınızı.bu foruma üyeyseniz forum kurallarına uygun olan her konuyu açmakta özgürsünüz bunu siz de biliyorsunuz.benim rahatsız oldugum konu sizle alakalı değil,tanımadan yorum yapan kişilerle alakalıdır,ticaret yapıp olumsuz düşünenlere de değil.
siz ticaret yapmak üzere olduğunuz bir şahısla ilgili açtığınız önceki konunuzda bu kişiyi tanımayan,hiçbir ticari yada sosyal alakası olmayan kişiler tanıyan,bilen,ticaret yapmış arkadaşlardan daha çok yorum yaptılar.herkes X yada Y kişisinden memnun kalcak diye birşey yok,ama en azından sadece birebir olayı olan kişiler yazmalıydı olumlu yada olumsuz olarak.bu kadar konuşulduktan sonra aldığınız sonucu iyi yada kötü olarak yazmanız beklenen birşeydi bu sebeple konuyu açmakla iyi yaptıgınızı düşünüyorum.
aracınızın daha iyi yürümesine de sizin şahsınız adına samimi olarak çok sevindim,umarım ağız tadıyla binmeye devam edersiniz. :icon_tup:
açıkçası dsg yazılıma karar verdığimde hernekar bu işi bilsemde,türk psikolojisi işte bilen bilmeyene soruyorsun onlar bilsede bilmesede yorum yapıyor,ya dedim bir konu açim bakalım tepkiler ne düzeyde olacak...tabiki olumsuz düşünceler çıkacaktı kimse işinde % 100 başarı sağlayamazki...sonuçta ümit doğan türkiyede ismi olan biri güvendim gittim,başarılı oldu hemde iyi başarılı oldu çunku bariz bir fark çıktı ortaya en azından şunu biliyorum aracımın kalkışta dahi lastıklerın boşa donmesınden dolayı vsa uyarısının yanıp yanıp söndünü gördüm ayrıca araç 1. viteste 30 km gibi bir süratte dip gaz yaptınmı kıçını başını oynatıyor direksiyon sol sağ yapıyor falan falan ....sadece tek isteyim herhangibirşey olmasın olursada Ümit doğanın değil aşırı torkun vermiş olduğu yükü kaldıramamasından kırılacaktır ki kırılmaması içinde tork limitini sonuna kadar açmadı ümit ...
Yoğunluktan dolayı foruma yeni girebildim.
350 NM yerine 500 NM yeni limitinle Kazasız belasız günler dilerim.
600 NM açsak bile ben kırılmayacağına eminim ama stage 4 den sonra revizyonu yaparız.
Ayrıca bu işlem sırasında ve yıllardır benden desteğini ve bilgisini esirgemeyen Almanya'dan Sn. Erhan Bey ve ailesine bende teşekkürü bir borç bilirim.
sadece gülüyorum..