Ledmi lcdmi emin ol bilmiyorum pcden anladığımı sanıyodum bende 1-2tamirciye götürücem 100-150tl arası derse yaptırırım..
Onuda denemiştim sonuç olarakda 1ay kolumda alçı taşıdım aynısını tekrarlamam heralde
Printable View
100-150 arası hiçbir yer demez dicekleri fiyat 220-300 tl arası derler ekranın kopmle değişcek zaten bu parçanın dolar üstünden fiyatı var dolar 1.79 larda dolanırken parça kdv dail adamlara gelişi 155 tl kaldıki bu işin biton boy-boy civara sökme işi var tamir edildikten sonra biosa update etme işi var var oğlu var yani :)
yanlış post
15.4 ekran sıfırı 200 tl dir 2 eli ise 130 ile 150 tl arasındadır
min 230 tl fiyat verirler ekran değişimine.
caspera aynı şekilde laptop gelmişti getirttik sadece ekranı 200 liraya montaj yaptık aynı şekilde
sonuçta yeni donanım takılmıyormu ?? bios sürümü eski olduğu zaman led ekran driver olmadığı sürece tam görsel verme ihtimal düşük her ihtimale karşı update yapıyoruz her makinaya herhangi bir müşteri memnuniyetsizlik durumuyla karşılaşmamak için sonuçta ;) ayrıca Gama Ve Arena bayisiyim ;)
Ulan hep yapmak istemişimdir aslında
Kardeşim üzülme , yazıcıoğlunda iş yerim var , gel en uygun şekilde yardımcı olurum sana..0 diye satılan refurbished ekran istersen arkadaşlarında dediği gibi fiyatları daha makul ama tavsiye etmem, revize mallar neticede fakat hakiki 0 malda al demem çünkü pahalı kaçar..'. el bir ekranı her zaman tavsiye ederim en azından denenmiş ve kullanılmış bir ürün..15.6 led ise 2. el çok zor 0 a talim ama 15.4 panellerden daha uygun fiyatı üzülme..Tel : 0532 350 48 20 yardımcı olurum her zaman ;)
Herkese görüşleri için çok teşekkür ederim sorduğum sorunun cevabını aldım konu kilitlenebilir.
Hayatimda ilk defa laptopta lcd yada led ekrani degistirdikten sonra bios u update eden birini goruyorum ( calissin diye ).
Rica etsem aciklarmisiniz bios ile lcd yada led ekran arasindaki yazilimsal bag nedir ki update ettiginizde daha iyi yada tam gorsel veriyor ?
makine casper sanırım
15.4 veya 15.6 ise çok pahalı bi panel değildir 150tl civarına halledersin bence :D
bu arada son postları gormemişim
panelle bios driver vs ne alakası varki :D laptoptanda anlamam ama :hahaha:
tak fişi bitir işi mantığı yani :D
Ustam geçmiş olsun monitör değişicek biz zamanında arkadaşınınkini 200 TL ye yaptırmıştık . Sinir halinde bende yumruk atarsam arkadan çıkarmayı düşünüyorum yumruğu :D