Yanliz engin bi yazmiş bi daha ses soluk yok hayirdir.:D
Bi yorumm yapp problem nedir
Printable View
Yanliz engin bi yazmiş bi daha ses soluk yok hayirdir.:D
Bi yorumm yapp problem nedir
felsefeye giriş; yalnız geldik, yalnız gidiyoruz :D
Buda benden gelsin :D :D
Zeki MÜREN - GÖKYÜZÜNDE YALNIZ GEZEN YILDIZLAR - YouTube
otobanda Kprosuz gezen tayyarlar kadar yanlızım panpaaa :D
köpüksüz biranın dumansız sigaranın sensiz bu hayatın a.q - YouTube
+ Facebook ta butun gizlilik ayarlarını kapatanların ::D arkadaş insan biraz düşünür unutamayan vardır filan diye 2 tane resim görüp darlanıcaz 6 aydır aynı profil resmini bakıyoruz :D
Yalnızlık zor şey. Çevrende onca sevenin varken yalnız kalmaksa daha zor...
iş yerinden eve geldim konuyuda çıkmadan hemen önce açtım inciyi okuduğumdan da değil aslında bu sore ve bu konu sadece cevap arıyorum arkadaşlar hepimiz sevdik hepimiz üzüldük 3-5 tane adam hariç diceksiniz şimdi o 3-5 adamdan biri olamadık Saatin yelkovanına aynı saatin akrebinin dönerek “hep beni geçtin bu güne kadar. Bugünden sonra ben senden daha hızlı hareket edeceğim. Geride kalmaya mahkumsun artık.” Dediğinde yelkovanın yaşadığı şaşkınlık ve hayal kırıklığının diğer adıdır yalnızlık bence...
dun kız arkadasımdan ayrıldım 1 sene gecırmıstık.dolu dolu 1 sene. nasıl zor gelıyor anlatamam.
bazen cok yalnız hıssedıyorum.cevrem kalabalık ama yalnızım sankı.sonra dusunuyorum. işim var saglıgım yerınde,aılem var gerısının taa...:D
herseye ragmen şükürler olsun allaha
edit
10 krktr
herkes ne içtiğini yazsın buraya :D tek tek denemek istiyorum :D
Bazen güzeldir yalnızlık... Keyfini çıkarmak lazım... :)
- çok yalnızım yaaa...
- sen ne diyosun yaa.. ben geçen gün ölüyorum sandım yalnızlıktan...
-kaybedenler kulübü.
kendine değer verebilecek arkadaş bulamadığı için insan yalnız kalır
Yalnız olunca neden yalnızım olmayınca neden herkes yanımda:) Başka şeylere sinirlenince akla ilk gelen yalnızlık oluyor heralde yaşamak bile zor:D
yanlızlık iyidir ya niye kotu açıdan baktız ki :D
İnsanlar kendileri istedikleri için yalnız kalırlar bence
sen istemesende bazen ruhun yalnız kalmak istiyor arkadaşların dostların felan güzel ortam olsun muhabbet olsun sosyal olalım istersin ama mesaj atmaya üşenirsin :) çok istemediğindendir belki :)
Şu sıralar levinle ve detailing işleriyle uğraşmaktan yalnızım çevreme vakit ayıramıyorum kavramlar herkeze göre değişir.Kimisi yalnızlığı sever kimisi yalnızlıktan sıkılır.
Eğer yalnızsanız Allah sizi birilerinden koruyor demektir..
Hayatına anlam veremeyenler. kendilerini boşlukta hissedenler, bişeyler yapmam lazım, bu böyle olmamalı diyenler açıp Kuranı okuduzmu sizi yaratan Rabbiniz size ne diyor acaba? Başkalarının söylediklerinin ne önemi var ki?!
eve girerken kapıyı anahtarlan açmak gibidir yalnızlık.. zaman zaman hissedilir zaman zaman geçer gider... her zaman insan kendini yalnız hissediyorsa bi terslik var demektir. hiç yalnız olmayan bi insan bile öle bi an gelir ki kendisini çok yalnız hisssedebilir...
yaptıklarından veya yapmadıklarından dolayı yanlız kalıllr..
Evinden uzak yanlız bir kovboyum ( Red kit Reis )
http://img713.imageshack.us/img713/4128/sssejr.png
yanındaki araca 10 boy koyar, yanlız yanlız tek başına sıkar :D:D:D:D
Ölmek için 9 canım olsaydı 8 ini gülüşüne birinide gidişine verirdim ...!
Biraz sonra burdan msn falan paylaşıp karşılıklı telefonlar verilip yeni arkadaşlık yeni sevdalara hep beraber yelken mi açacaksınız?
La manyak mısınız kardeşler ?
Gidin bi kadınla ya da en azından elinizle sevişin. bi ter atın rahatlayın akü
yediğin kazıkları düşünüp birine güvenememek
arkadaşların ipn...dir (sözüm meclisten dışarı)hep senin onları aramanı veya hep senden bişeyler beklerler sende yapmassın 'neden ben yapıyorum' diye işte o zaman yanlız kalırsın..
yalnızlık iyidir, kendini doğaya verip çiçeğe böceğe kulak vermek, biraz hayata mola verip dinlenmek ciddi anlamda herşeyden daha iyi gelir.. ama aşırısı da zarardır adamı melankolik yapar :) bir söz:Ahmaklarla olmaktansa, yalnız kalmak daha iyidir.
yaramı deştiniz...