yediğin kazıkları düşünüp birine güvenememek
Printable View
yediğin kazıkları düşünüp birine güvenememek
arkadaşların ipn...dir (sözüm meclisten dışarı)hep senin onları aramanı veya hep senden bişeyler beklerler sende yapmassın 'neden ben yapıyorum' diye işte o zaman yanlız kalırsın..
yalnızlık iyidir, kendini doğaya verip çiçeğe böceğe kulak vermek, biraz hayata mola verip dinlenmek ciddi anlamda herşeyden daha iyi gelir.. ama aşırısı da zarardır adamı melankolik yapar :) bir söz:Ahmaklarla olmaktansa, yalnız kalmak daha iyidir.
yaramı deştiniz...
hayat bazen böyledir dayar bicaği kemiğe.mp3 ebru gündeş
............anlatsammı anlatmasammı konusuna yazdım
bence de bu yüzden.. yaş ilerledikçe iş güç telaşına düşüyosun arkadaşların evleniyo ister istemez fiziksel olarak yalnız kalıyosun.. sonra iki seçenek var ya senin gibi arkadaşlar bulucaksın yada sen de kervana katılıp evleniceksin.. evlendin farzet bi gün ya sen ya o ölücek biriniz yine yalnızsın.. bunun için de çocuk yapmak önemlidir ama onun da kendi hayatı olacağı için ya seni istemez ya da sen acaba beni istemezler mi diye huzursuz olursun.. kendi hayatına devam edip bayramda seyranda aranmak yada aranmamak da bi tercih tabi.. fazla kötümser gelmiş olabilirim ama herşeyin sonu olan bi dünya bu malesef böyle..
birde çok doğru konuşmaktan, insanların hatalarını yüzlerine vurmaktan dolayı bile yalnız kalır.
engin kardeşimin yanliziğili belli oldu hepimizin belki 1 belki 2 belkide 3 4 5 6 kere yaşadiği yanlizlik belli ki ilk yanliz kalişi belki hayatini tek tek cizgi olarak düşünüp yolunu cizdiği birinin hayatindan cıkmasi herkezde oluyor ama atlatmasi cok ama cok zor benim 6 senelik bir ilişkim bitti ama her an her dakika aklimda yapacak bişey yok bi şekilde hayat devam edecek yüce allahim bize bunu yazmiş katlanacaz
Çok sevince de yalnız kalınıyor. Hele ki mutlu çiftleri görünce dışarda, içinden bir parça kopuyor insanın bunu sende farketmişsindir. Aşk konusu sana kız mı yok olum kadar basit birşey değil, yanlızlık ayları üst üste olmaya başlayınca, insanın psikolojisi de aynı oranda alt üst olmaya başlıyor. Hele ki sonbahar ayına girdik, karamsarlık yanlızlıkla beraber teslim aldı bizi. Çok şey karalarım da, canını sıkmayayım gece gece şimdi.
1-Aşkın sarhoşluğuyla bağlandığın kişi için hayatında olan kişileri hayatından çıkartırsan sap gibi yalnız kalırsın.
2-Geri gelecek diye hep onu düşünüp beklersen yalnız kalırsın.
3-Hep onu düşünüp çevrende sana değer veren insanları görmezden gelip arkanı dönersen yalnız kalırsın
4-Geri gelmeyeceğini bildiğin halde beklemek türlü türlü bahaneler yaratarak kendini avutursan yine yalnız kalırsın :)
en iyisii...