|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 06 pug partnerr -05 honda civic ep2
|
Abiler yaklaşık 1 aydır kendime ve arkadaşıma araç arıyoruz telefonda yeminler edip nokta boya yok dediği araç ya komple boyalı yada pert cıkıyor bir tane ufak hasırı var dediği araçtan tramerde 1 den fazla ciddi tutarlar gözüküyor bıktım ya neyi kimi kandırıyorlar şayet bu davranısı bilerek yapıyorlarsa ben hakkımı kesinlikle helaletmiyorum buğün yine arkadaşıma bağcılardan araç bakmaya gittik boya yok diye yeminler etti araç önden hasarlı cıktı git gel yaptığım masrafda cabası
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yok
|
geçmiş olsun
hangi araç acaba link var mı ? |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
1 2 lıra fazla olsun eşden dosttan olsun bildik tanıdık olsun.
__________________________________ 34 ZM 8783
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Bu yüzden gerçekten temiz aracı olanlarda araçlarını satmakta zorlanıyorlar. Gelip bakanın beyinsiz olacağını falan mı düşünüyorlar acaba?
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Yemin edenlere inanmaniz en büyük hata zaten kankan bile olsa gözünle görüp baktirmadan inanmam
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
adamlar olurya baktırmadan alan bir enayi olur diye o şekilde konuşuyorlardır ama şu internetten satışlar yayıldığından beri kimseye güvenilmez oldu
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 06 pug partnerr -05 honda civic ep2
|
Büğün bu araca bakmaya gittidik kastıtlımı yaptı bilmiyorum fakat ısrarla değişen ve kazasının olmadığını ufak lokal boyalr olduğunu söyledi ama hiçde öyle değilmiş ön panel-kaput ve sağ ön camurluk değişmiş tramerde hasar gözükmüyor ilan bu Peugeot 106 Quicksilver 2000 Model 12.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 58264509
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Ben bi ara aurisi satışa çıkarmıştım araya söylüyordum bu var bu var diye... Adam biz hasarsız boyasız arıyoruz dediğindede zaten arıyoruz ama bulamadık daha diyorlardı genelde
![]() Millet cidden enayi sanıyo birbirini... __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Benim sattığım arabalardan bir tanesine bakmadan aldı gitti alıcı. Gerçi oda 52binde sadece 2 parçası gerçekten ufak bir sürtmeden dolayı boyalı olan bir 106 idi. Hoş yetkili servis expertizinden bile rahat rahat geçerdi. Ona rağmen ben rahatsız oldum o şekilde satmaktan. Malum kul yapısı. Arkadan küfür yemeye ah etmelerine gerek yok. Tarz ve rahatlık meselesi sanırım bu işler..
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
bende var olanın saklanmasına kıl oluyorum
ben zaten boyaya ufak tefek kazaya bakmıyorum baştan soylese belki gelip o şekilde alıcam arabayı ama yok deyipte olduğunu oğrenince midem bulanıyor kaçıyor hevesim __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
kaput arası bıtaraf cok acık:
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
"
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: clio sumbul
|
yol masraflarını alsaydın adamdan bıdahada kımseye yapmaz yada bastan tlfnda pazarlık yap arabada dedıgının harıcınde bısey cıkarsa alırım masraflarımı dıye
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
arkadaş ben araba alırken çok bakmam öle yok kapı sacı değişmiş yok çamurluk değişmiş varsın değişmiş olsun 0 km arabamı alıyorum sanki benim için önemli olan motoru sağlam yürürü problemsiz şaselerinde oynama olmasın yeter.
birçok araç aldım sattım satarkende sölerim aracın şurasında bu var burasında bu var şurasını yaptırdım fln diye. adam yeri geliyor yüzlerce km uzaktan geliyor boşu boşuna niya kandırayımki adamı bütün gününü yolda geçiriyor yazık günah sonra beklemediği bir manzarayla karşılaşıyor başlıyor sövmeye adam sövsün bölelerine arkadaş yerden göğe kadar haklı benim başımada geldi ben denizlideyim adam ankarada adama dedim bak ben denizliden gelcem varmı aracın büyük bişeyi sonra papaz olmuyalım senle adamın dediği abi araba orjinal hiçbir şey yok dedi neyse atladık gittik ankaraya arabanın yanına gittik dış görünüş ok. yapan güzel yapmış ama aracın değişmedik yeri nerdeyse yok e bende bu manzarayla karşılaşınca başladım adama sövmeye sonra karakolluk olduk zaten |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
biz serviste bi golf'e expertiz yapmıştık boyasız denilen arabanın ön çamurluk değişmiş komple boyalı idi ve adamlar ankaradan gelmişlerdi yol masraflarını ödettiler satıcıya abi sende keşke alsaydın masraflarını
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Valla millet serefsiz oteki tarafta cikar elbet.adam bisi yok dese bi psrca boya ciksa bile ben supe ederim baska yerine nasil bakmistir diye yururunede guvenemessinki.he 3-4 parca vuruk olabilir ama o adamada ben nasil guveneyim bu adam arabayi onemsememis anasini aglatmis motor bakimini nasil onemsesin yagini degistirmeyen adamlar varya...boyleleri oldugu surece bizim isimizde zor arac satarken ben simdi bi parca boya var desem adam nasil inanicak bana 6 yasinda araba vardir kesin baska boyalar diye yemin ettirmeye calisir he etmem tabi benm gozumde herseye yemin eden valla diyen en bas yalancidir.yemin edenden uzak duracaksin zaten.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Servis nasil anlamiyor ya bilerek yapmistr tanidigi vardir bence.bizim passati aldigimz adam araci bize satti ankaraya bmw bakmaya gitti galerici tabi adam dems kaza falan yok anlatiyor bize iki servise gosteriyor bisi cikmamis sigortacisini aramis sordutmus en son araba onden girmis komple.servislerde az serefsiz degil kimseye guven kalmadi kendi adamina gostericen araci en guzeli.biz ole yaptik dogus o bicim para istedi dedik tanidik tamirciye goturelim boyacisi falan adamin var alette var once boyaya baktik onemsenmicek boya var sonra alt tarafi sokturduk baktik tertemiz sonra adama dedik trigeri sen degis on taraf sokuldu orasida sorunsuz icimiz rahat etti.arabaya bakma parasinida trigere say dedik oldu bitti
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
bildiğim bi mevzu var boya takıntısı olan adama kesin kitliyorlar takıntı yapmayın araçta boyanan paraça olabilir şasesi vs. düzgünse çok sorun etmeyin olabiliyor
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |