|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
bugun çok morelim bozuldu arkadaşlar artık bütün dostluklar çıkar ilişkilerine dayanmıs bugun kızın biri aradı 2 tatlı söz hemen lafı paraya getirdi ben bıktım artık bu ılışkılerden dost dediklerim hep maddiyata dayanmıs afedersiniz salak gibi kullanıyorlar bu devirde iyi niyetlı olmıyacaksnız ben bunu anladım.
bırakıp gidicem buralardan herşey yalan dolan.. e şimdi nie açtın konuyu diyenler olucak dertlendim vallahı herkezden özür diliyorum banlıyacaksanızda banlıyın napayım vala dertlendim yanımda sadece bir büyük var tek dost o artık herkeze hayırlı işler. not: bende yazmaya başlıyıcam bakın görün kelebekın hıkaye falan hıkaye kalıcak sadece bu forumda reytingler behzat ç yi geçebilir |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
devir artık böyle bir devir... herkez ne işine geliyorsa öyle davranıyor.. herkez kimi kullanabiliyorsa öyle takılıyor...
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Türk gençliği nereye gidiyor ?
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 9HP
|
sakın bırakıp gitme, fidanlar arkandan ağlar.
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
cahillik cok daraltır onuda unutmamak gerekir..
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ef
|
malesef malesef dün akşam ömere dedigim gibi hatunları artık anlayamıyorum
![]() para meseleside başka birşey tabi sadece lazım olunca aranmak üzücü __________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Konuyu niye actin demicem sadece niye kendini uzuyosun onu anlamadim bak sana maddiyat konusu yapan piskin piskin ortalardadir ama sen oturmus uzuluyosun bosversene ya bi buyuk varmis icince sen nolcak dunyayi degistiricekmisin ? dertlenip ackissin konuyu tamam ama sen niye dert yapiyosun sunu soyliyeyim hayir demeyi bilmezsen bazi zamanlarda basina gelmiyen kalmaz bide kullanirlar herkezin basina bu tip seyler gelmistir sen mesafeni koru insanlara karsi sorun cozulsun on yargili ol demiyorum ama neyse anladin iste alkolle cozemessin sorunlarini benden sana arkadas tavsiyesi dinleyip dinlememek sana kalmis
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|