|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Rover 220 TC
|
Arkadaşlar İzmit Honda Uzuner Otomotivde kazalı pert olmuş bir ep3 type-r var.Sanırım satıyorlarmış.Arkadan kazalıymış.Ama pertmiş sanırım.Kırmızı bir type-r Bizim arkadaş 8000tl teklif vermiş araca..Tamam demişler düşünelim demişler eğer ilgilenmek isteyen varsa ilgilenebilir.Ben sadece bilgi için uyarmak istedim.Hani k20 arayan olur belki diye bilginiz olsun..Şuan son halini bilmiyorum ne yaptılar ne ettiler arayıp sormak gerekiyor...
__________________________________ Tomcat Affair Megasquirt2 V3.0 Assembly Full Loaded Son Düzenleyen tuncayakyz; 21-09-2011 21:35. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: punishe-R - mitsubishi - C.T.R Dana CiğeRi
|
aracı hemen gelır alırız arkadasınız karıyla sıkıntı olmaz ayrıntılı bılgı beklıorum..
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE IT'S punisheR... ![]() MAPPED BY MUSTAFA ESE-R.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Range Sport - S2K - Cupra
|
araca bende talibim
__________________________________ -Kanka neden senin plakalar genelde ADA _? -ADA sahillerinde yaşıyorum hadi şerefe panpaa.... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Aynen bende ilgileniyorum, komisyonu verilir
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Rover 220 TC
|
ben arkadaştan duydum bana önden bişey yok dedi ama araç düzelmez bu saatten sonra dedi öyle satıyorlar dedi bende gittim dedi 8000tl hemen canlı vereyim demiş haber veririz demişler siz orayı yarın arayın daha net bilgi alın bence hani yanlış bir bilgilendirme yapmayayım...
__________________________________ Tomcat Affair Megasquirt2 V3.0 Assembly Full Loaded |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
yarın gider alırız aslı astarı varsa
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Toyota Corolla(E12)
|
ep3 değilde fn2 olmasın?
http://www0.haberler.com/haber-resim...-2838713_b.jpg bu araçmı acaba diye sordum. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Range Sport - S2K - Cupra
|
vay arkadaş ölümlü kazaysa düşünülür biraz daha...
__________________________________ -Kanka neden senin plakalar genelde ADA _? -ADA sahillerinde yaşıyorum hadi şerefe panpaa.... |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
kaza yeni mi olmuş? yoksa forumdada tanınan birisi vardı, onun aracımı, Vtec II vurmuştu sanırım, hayatını kaybetmişti
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: d4d & palio n2
|
evet vtec 2 li kazayı hatırlattı banada
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Arkadaşlar yanlış olmasın konuda ep3 demiş arkadaş.Önden hasarsız yandan hasarlı kırmızı typer ve izmit diyince aklıma bu geldi ama ep3 değil fn2.Hatlar karışmasın yani.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Yok
|
8 bine vermezler sanmiyorum
can kaybi yoktur insallah ..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
fırat07 okuyor konuyu görürse komple arabayı alır
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
kaza yeni mi? yoksa benim dediğim kaza mı aceba? __________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: '95 şahin
|
resimdeki kaza yanlış hatırlamıyorsam, bi kafe sahibinin yaptığı kazaydı. bi bayanla kendisi vefat etmişti.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
o zaman satlık olan araç FN2'dir,
izmit plakaydı yanlış hatırlamıyorsam, üzücü bir kazaydı, Allah rahmet eylesin... __________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|