34 Y plaka idi typer.Konuyu açan arkadaş açıklık getirir.
Printable View
34 Y plaka idi typer.Konuyu açan arkadaş açıklık getirir.
Fn2 nin kazası Sakaryada lastpoint diye bir cafenin sahibiydi iş yerinden bir elemanıyla yapıyo kazayı galiba izmitte 2 side vefat ediyo kötü bi durum canlıda görmüştüm aracı kötü baya :(
ben inanın bilmiyorum bana ep3 dedi fn2 midir bilgim yok ama ölümlü kaza diye söyledi sanırım belki budur sormak gerekir...Akadaş kendiside yanlış anlamış olabilir yarın arar sorraım bilgiyi tazeleriz..
cenkin kazası 3 4 ay oldu araçta 34 plaka 41 diil 34 y 4501.o araba ise kimsenin işine yaramaz..
Bu sabah servis ile görüştüm plakası 34 Y 4501 miş.Araç FN2 Type-R mış.Ak Sigorta'dan kaskoluymuş.Aracın artık toplanacak hali olmadığı için sigorta satma kararı almış.Experi aradım yerine arkadaşı baktı görüştük telefon numaramı istedi Talat Bey ile görüştükten sonra bana dönecekler yinede ben görüşeyim sorayım diyen varsa experin telefonunu aşağıya yazıyorum.İyi günler diliyorum...
Exper: Talat Halimoğlu - 0 216 326 69 20
tamam o araç 3-4 ay önce 2 kişi öldü vtec2' çarparak. mekanları cennet olsun ,
evet Allah rahmet eylesin taksiratlarını affetsin...
http://www0.haberler.com/haber-resim...-2838713_b.jpg
bu arabanın neresini toplayacaksınız
ölenlere bir kez daha allah rahmet eylesn diyorm
fn2 alabileceği en kötü yerinden almıs darbeyi :(
bu aracın anca motoru iş gorur oda nekadar sağlam sağlıklıdır tartışılır ;)
motor saglamdır onur önden darbe almamıs.
Valla biz gece cok fazla içmeseydik tuncay abiden haber gelmeden cıkıyorduk yola sonra dedik sabaha bekliyelim sağolsun tuncay abi aradi bilgi verdi araç fn2 olunca biz vazgeçtik ama gecenin bi yarisi serviste calişan bi kardeşimizi bulduk ve bilgi aldik aracin sağ tarafi ve motorunda sıkıntı yok ama ortaya kadar girmiş araç sağ tarafa kadar bildiklerimizi yazalimda belki birilerinin işine yazar.
motoru swap yapacakların işine yarar bence