Aldıgım duyuma göre otim ve levent etilerdeki bütün oto galerilerini şu an da mühürlüyorlarmış
Bilgisi olan varmı ???
Aldıgım duyuma göre otim ve levent etilerdeki bütün oto galerilerini şu an da mühürlüyorlarmış
Bilgisi olan varmı ???
onceden uyarmışlar
apartman altlarından ve ruhsatsız olduklarından mühürlüyorlarmış
istanbul çapında genel birşey bu seneler önce aksaray yusufpaşadaki galeriler kaldırıldı yavaş yavaş istoç,otocenter,auto mall gibi yerlerde toplanılacak galeriler.Şuanda en büyük mücadeleyi ziverbeydeki galeriler veriyor.
onlara otocenter otomall tarzı yerler yapılacak ondan sonra kapatılacak denılddı. cunku bızım b.evlerdekılerıde kapattırdılar.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
çoğu duruo be ceco b.evlerdeki kapatıcaz diodu adam hala devam edio bi ton center açıldı ama hala devam olayın aslı nedir acaba..
Otimde 24 galeri muhurlenmiş
Demin leventte arkadaşımın galeriside mühürlendi.
sebebleri neki ? durup duruken yapmaları çok zor ciddi araçları olan galeriler var etiler leventte![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ulen şansıma tüküreyim otimde bi galeriye dün akşam sahibindenden mesaj attım takas için cevap gelmedi diyorum bende![]()
Muştu , hacım sen iyice geliştirmişsin yaw senin özelliğini. Yakında adamı aklından geçirsen patlayacak anasını kesiyim...![]()
bi duyumda bana geldi ,
mevzu rent a car olayıymıs galeri acıp rent a car işi yapanların sanrm mühürlemişler..
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
benim arkadaşın galerisini mühürlemeye geldiler şirket açılımında tekstil konfeksiyon var diye mühürlüyemediler sadece tabelanıda değiştir diyip gittiler![]()
kadıköy göztepe esnafları da bu durumdan şikayetçiler bildiğim kadarıyla RUHSATLI dahi olsalar yapılmiş olan sitelere gitmek zorundalar....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)