User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Sahtekar satıcılardan usandım artık :(

mcolgecen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sahtekar satıcılardan usandım artık :(

Abiler yaklaşık 1 aydır kendime ve arkadaşıma araç arıyoruz telefonda yeminler edip nokta boya yok dediği araç ya komple boyalı yada pert cıkıyor bir tane ufak hasırı var dediği araçtan tramerde 1 den fazla ciddi tutarlar gözüküyor bıktım ya neyi kimi kandırıyorlar şayet bu davranısı bilerek yapıyorlarsa ben hakkımı kesinlikle helaletmiyorum buğün yine arkadaşıma bağcılardan araç bakmaya gittik boya yok diye yeminler etti araç önden hasarlı cıktı git gel yaptığım masrafda cabası

106GTİ
    Misafir
    geçmiş olsun

hangi araç acaba link var mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 2 lıra fazla olsun eşden dosttan olsun bildik tanıdık olsun.
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yüzden gerçekten temiz aracı olanlarda araçlarını satmakta zorlanıyorlar. Gelip bakanın beyinsiz olacağını falan mı düşünüyorlar acaba?

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yemin edenlere inanmaniz en büyük hata zaten kankan bile olsa gözünle görüp baktirmadan inanmam

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar olurya baktırmadan alan bir enayi olur diye o şekilde konuşuyorlardır ama şu internetten satışlar yayıldığından beri kimseye güvenilmez oldu
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

mcolgecen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büğün bu araca bakmaya gittidik kastıtlımı yaptı bilmiyorum fakat ısrarla değişen ve kazasının olmadığını ufak lokal boyalr olduğunu söyledi ama hiçde öyle değilmiş ön panel-kaput ve sağ ön camurluk değişmiş tramerde hasar gözükmüyor ilan bu Peugeot 106 Quicksilver 2000 Model 12.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 58264509

hasan çağri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bi ara aurisi satışa çıkarmıştım araya söylüyordum bu var bu var diye... Adam biz hasarsız boyasız arıyoruz dediğindede zaten arıyoruz ama bulamadık daha diyorlardı genelde

Millet cidden enayi sanıyo birbirini...
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni yapan mühendisin doşaklarını boynuma dolarım beeee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim sattığım arabalardan bir tanesine bakmadan aldı gitti alıcı. Gerçi oda 52binde sadece 2 parçası gerçekten ufak bir sürtmeden dolayı boyalı olan bir 106 idi. Hoş yetkili servis expertizinden bile rahat rahat geçerdi. Ona rağmen ben rahatsız oldum o şekilde satmaktan. ***** kul yapısı. Arkadan küfür yemeye ah etmelerine gerek yok. Tarz ve rahatlık meselesi sanırım bu işler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcolgecen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büğün bu araca bakmaya gittidik kastıtlımı yaptı bilmiyorum fakat ısrarla değişen ve kazasının olmadığını ufak lokal boyalr olduğunu söyledi ama hiçde öyle değilmiş ön panel-kaput ve sağ ön camurluk değişmiş tramerde hasar gözükmüyor ilan bu Peugeot 106 Quicksilver 2000 Model 12.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 58264509
    Gerçekten iyi görünüyor araba fotolardan. 106larda ön panel fotosunu orj. total esso sticker'ını fotodan görmeden sandalyemden bile kalkmam ben. Onu görürüm fotoları beğenirim ondan sonra araştırır gider bakarım vs.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende var olanın saklanmasına kıl oluyorum

ben zaten boyaya ufak tefek kazaya bakmıyorum baştan soylese belki gelip o şekilde alıcam arabayı

ama yok deyipte olduğunu oğrenince midem bulanıyor kaçıyor hevesim

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaput arası bıtaraf cok acık:
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende var olanın saklanmasına kıl oluyorum

ben zaten boyaya ufak tefek kazaya bakmıyorum baştan soylese belki gelip o şekilde alıcam arabayı

ama yok deyipte olduğunu oğrenince midem bulanıyor kaçıyor hevesim
    Aynen. Otomatikman şey diye düşünüyorum. "Acaba şu an farkında olmadığım ne gibi sorunlar kusurlar girecek bana "

isyfuat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yol masraflarını alsaydın adamdan bıdahada kımseye yapmaz yada bastan tlfnda pazarlık yap arabada dedıgının harıcınde bısey cıkarsa alırım masraflarımı dıye

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş ben araba alırken çok bakmam öle yok kapı sacı değişmiş yok çamurluk değişmiş varsın değişmiş olsun 0 km arabamı alıyorum sanki benim için önemli olan motoru sağlam yürürü problemsiz şaselerinde oynama olmasın yeter.

birçok araç aldım sattım satarkende sölerim aracın şurasında bu var burasında bu var şurasını yaptırdım fln diye.

adam yeri geliyor yüzlerce km uzaktan geliyor boşu boşuna niya kandırayımki adamı bütün gününü yolda geçiriyor yazık günah sonra beklemediği bir manzarayla karşılaşıyor başlıyor sövmeye adam sövsün bölelerine arkadaş yerden göğe kadar haklı

benim başımada geldi ben denizlideyim adam ankarada adama dedim bak ben denizliden gelcem varmı aracın büyük bişeyi sonra papaz olmuyalım senle adamın dediği abi araba orjinal hiçbir şey yok dedi neyse atladık gittik ankaraya arabanın yanına gittik dış görünüş ok. yapan güzel yapmış ama aracın değişmedik yeri nerdeyse yok e bende bu manzarayla karşılaşınca başladım adama sövmeye sonra karakolluk olduk zaten
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    biz serviste bi golf'e expertiz yapmıştık boyasız denilen arabanın ön çamurluk değişmiş komple boyalı idi ve adamlar ankaradan gelmişlerdi yol masraflarını ödettiler satıcıya abi sende keşke alsaydın masraflarını
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla millet serefsiz oteki tarafta cikar elbet.adam bisi yok dese bi psrca boya ciksa bile ben supe ederim baska yerine nasil bakmistir diye yururunede guvenemessinki.he 3-4 parca vuruk olabilir ama o adamada ben nasil guveneyim bu adam arabayi onemsememis anasini aglatmis motor bakimini nasil onemsesin yagini degistirmeyen adamlar varya...boyleleri oldugu surece bizim isimizde zor arac satarken ben simdi bi parca boya var desem adam nasil inanicak bana 6 yasinda araba vardir kesin baska boyalar diye yemin ettirmeye calisir he etmem tabi benm gozumde herseye yemin eden valla diyen en bas yalancidir.yemin edenden uzak duracaksin zaten.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Servis nasil anlamiyor ya bilerek yapmistr tanidigi vardir bence.bizim passati aldigimz adam araci bize satti ankaraya bmw bakmaya gitti galerici tabi adam dems kaza falan yok anlatiyor bize iki servise gosteriyor bisi cikmamis sigortacisini aramis sordutmus en son araba onden girmis komple.servislerde az serefsiz degil kimseye guven kalmadi kendi adamina gostericen araci en guzeli.biz ole yaptik dogus o bicim para istedi dedik tanidik tamirciye goturelim boyacisi falan adamin var alette var once boyaya baktik onemsenmicek boya var sonra alt tarafi sokturduk baktik tertemiz sonra adama dedik trigeri sen degis on taraf sokuldu orasida sorunsuz icimiz rahat etti.arabaya bakma parasinida trigere say dedik oldu bitti

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bildiğim bi mevzu var boya takıntısı olan adama kesin kitliyorlar takıntı yapmayın araçta boyanan paraça olabilir şasesi vs. düzgünse çok sorun etmeyin olabiliyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)