|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: FORD CONNET 90ps
|
ABD’nin Georgia eyaletinde 1989 yılında polis memuru Mark MacPhail’i öldürdüğü iddiasıyla idam cezasına mahkum edilen Troy Davis tüm dünyada oluşan büyük tepki dalgasına rağmen infaz edildi.
BİZDE HERGÜN BİR POLİS BİR ASKER ÖLÜYOR NORMAL KARŞILANIYOR.. |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Biz amerikanin koyduğu kurallara uyuyoruz ama kendi kurallarina kendileri uymuyo TÜRKİYE bu kadar basit bir ülke olmamasi gerek
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: corsa c
|
oradakiler insan... buradaki ler kelle , ceset , hatta içişleri bakanına göre adet...
bizdekiler o yuzden kıymetsiz... |
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
mahkum eğer zenci değil de beyaz olsaydı bu idam yapılmayabilirdi.. yazık olmuş
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
Abd ile Türkiye yi bir tutmak anlamsiz ?
Arada fark cok.. En basiti orda yere tukurdugun icin polis seni vurabiliyor ister kicindan ister basindan.. Burda polise yapmadiklarini birakmiyor gerizekalilar ama iste elleri bagli bisey yapamiyorlar.. Cok isterdim universtilelerin eylem yaptigi bi eylemde polis olup o jop'u....
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
Üniversitelilerin genelini almıyorsundur inş. Her üniversite eylemi senin bahsettiğin eylem niteliğinde olmuyor iyi şeyler için eylem yapılıyor çoğu zaman.
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
__________________________________ History; 96 corolla 1.6gli 114hp+ 98 civic 1.6ies 120hp+ 00 civic 1.4is 90hp+ 07 focus 1.6tdci 109hp... |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
Burda bizim polis joplarla öğrenci döver hamile kızı karnından tekmeler hiç bir şey olmaz. ben de çok isterdim polisimizin üniversite öğrencilerine gösterdikleri joplu cesareti molotof atan pkklı o. çocuklarına göstermesini. __________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
Sen abd ile burdaki hak ozgurluk yasam standarti vsvsvs ayni oldugunu dusunuyorsan
Bence senin kafan guzel ![]() Tutucu degil gercekci bakmiyosun. Koru korune bagli sadece tuttugun tarafi savunmak; Bi fb li taraftarin gs nin disarda aldigi basari karsisinda uzulmesi gibi falan iste.. anladi ? İnsanimiz cok cabuk parliyor hani birine gidip eylem yapalim hadi desen 3dakkada pankartimi alip geleyim abi durumu varTabikide insan hakkini sonuna kadar arayacak zaten bu onun Hakkı |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
Ben Van da komando olarak yaptim tabi klavye komandosu olarak. inan Hic hayalini kurdugun gibi degil cok firsatci ve serefsiz varDaha sonrda nizamiye cavuslugu yaptim neler neler ya neyse ozetlemek gerekirse Nedendir bilmem kimse kimseye dokunmak istemiyor Sanirim her konuda oldukca esnek bi yapimiz var. |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Astra Gsi16v zx20xevleh vmax evo300
|
bu nasıl iş ya göz göre göre resmen adamların istediği şekilde yaşıyoruz. bu kadar rahat özgür bir ülke olamaz... yukarda arkadaşın yazdığı gibi bizimkiler kelle onları öldürende sayın oluyor bizim ülkede...
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
![]() askerden bahsetmiyorum polisten bahsediyorum mesajımda
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Niye uni lilere bayilmam mi lazim ?
icimden gecen duygu dusunce bu.. sanami soracagim " ya ben bunu yazicam yassam dogru olurmu ? " Senin kadar zeki degilim herkes bir degil iste Türkiyede yasiyorum anlamli soruna cevap vereyim anladigim kadariyla
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
Trafiktekileri memurlari dusununce |
|
|
|
|
|
#18 | ||
![]()
Otomobil: Buraya babamın arabasını mı yazmam gerekiyor? :)
|
|
||
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
![]() ya bunlar tabiki derin konular, politika olan her yerde ince hesaplar var gözüktüğü kadar kolay ve basit değil ben de biliyorum ama sade vatandaş olarak bizim geleceğimiz olan gençler okullarında politikacı protesto etti diye dayak yerken ülkeyi bölmeye çalışanları destekleyen o. çocuklarına bir şey yapılmadığını görmek ağrıma gidiyor. __________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |