Jantlarim geldi ancak 9mm ofsetli almistim, 190mm kepe biraz genis geldilerdaha kucugunu alacagim..o yuzden satiliklar, 200mm kepi olanlar irtibata gecebilir benle..
bu kepi lastiklerin disina gerdigim hali;
bu da orijinal hali;
![]()
Jantların çok şık olmuş Tarık bence dursun temizleyip vitrine kaldırırken bu jantlarını kullanırsın , 1 takım da kullanmak için al olsun bitsin![]()
aynen tam vitrinlik olmuş Tarık, güle güle kullan![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
tesekkur ederim..aklimi celdiniz yauama emre'ye sattim sayilir jantlari.. gitti artik
simdi soru 3mm mi yoksa 6mm ofsetli olani mi almaliyim.. mumkun oldugunca genis olmasini istiyorum ama boyle disari cikmasin.. tasma payina bakarsak 6mm olur sanki gibi ? 3mm'de ise en kotu ihtimalle normal jant gibi olur, iceri girmez sanirim..
ufak tefek işlemleri bitince daha güzel olcak, borbet siparişinide verdim![]()
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
oy oy helal olsun valla harika olmus boyasi..![]()
E 30 cinayet olmuş
body nin yarisini kaplayan ///M stickerini yapistirmayi dusunuyomusun? Heleki birde beyaza boyanmis bence muhtesem olur
Tarik kullandigin lastik 24mm mi 26mm mi? o bile farkediyor , eger kullanmak icin jant alacaksan bence orjinal ebadinda al ; dururken surtmuyormus gibi gorunen tekerlek bazen kullanim sirasinda kepe surtup kepin boyasini kaldirabiliyor...
tamam tesekkurler yardimlariniz icin..3mm'ligin siparisini verdim..
sertac sendekı 12mmlerı versene bakalım neler olacka gorelım![]()
KA Style
ahaha işte dedıgım buydu![]()
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)