satmam oglum ben arabamı seviyorum sana gıcıklık olsun maksat,sti'ında devrini vermedim daha sana
S2K'e biraz detay ve offsetli jant lazım..
borada 2004 sti istiyo ama kendi boyamak yapmak istiyo ondan ziyade siz yok satarım yoksatmam diyonuzda arabalar fiilen bende yemişim kaydını devrini ne konuşuyonuz cık cık cık
ta03 u ayarlıyım ewe alır takılırsın onunla bende tt01 in birini karbona gectim onunla pratik yapcam biraz![]()
bmw 1 serisi kepi de olabilir
bmw 1 serisi kep yok galiba,2005 subaru impreza bende wardı bi adet,emre'yle seyite hediye ettimbence 2 tane kep al bitane kullanmak icin bi tanede fuar,organizasyon v.s lerde sergilemek icin..
Nette yokum Rc konusunu geliştirmişsiniz. BMW 1 serisi malesef üretilmedi.. Subaruların hepsi WRC tip 1.5impreza kep üretilmedi.... idare etcen yani..
Atolye aktif olarak çalışıo. zaman geçirmek isteyen (Serkan abi) gelebilirsin yanımıza.. birlikte çalışırız.
valla emre bendeki 1/8 gas onroad ile ilgili çok ilginç bir projeye başlıyorum şimdi.ayrıca zaten hali hazırda bir teeeeeeaaaaaaaaaaa projesi var.imkanlar el verdiği sürece gelmeye çalışıcam abicimkarşılıklı işbirliği çok güzel
bende bu vesile ile ilginç bir çalışmamı ekliyim bari foruma
(egzosta dikkat)
![]()
GOLF MK-III
serkan gene konuşturmuşsun abi meziyetini.. ellerine sağlık çok fena olmuş
egzosta dikkat sağı solu yakmasın![]()
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)