Arka tarafını indirip çekersin tekrar inşallah, fotografların bide büyük boyutu varsa koyabilirmisin? Wallpaper güzel olur. İnşallah bu yaz yaparım çok istiyorum açıkcası, öncelik tabiki kendi araçımın aynısını yapmak olur ama buna benzer bişide yapabilirm. Resmen bittim 20dk inceledim fotografları eline koluna sağlık süper![]()
Hmm işin rengi degişti şimdi.O halden bu hale getirmek ince detayları yapmak benim için ne kadar kolay bilemiycem ama uğraşmak zevk verici gibi gözüküyo.
Kepler boyasız gelıyor. Mavi olan fabrikanın önerdiği şekil. İstediğiniz renge boyayabilirsiniz tabi dışındaki detaylar size kalmış![]()
Tamam, yazın tekrardan bu konuda detayları almak için danışımcam birçok kişiye zaten. Güzel bi hobi. Tekrardan elinize sağlık.
Benimde 500'e yakın belki daha fazla matchbox aracım mevcut. Ankaraya gittigimde birgün detaylı fotograf çekimi yapabilirim buraya koyarım.
Alp aslında Kıbrıstayken kep ve düşündüğün parçaları,jantları getirttmen ve ya satın alman daha kolay ve uygun olur![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Serkan ezmis yine![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
http://www.sahibinden.com/range_rove...XQQdisplayitem
Diecast Megane ararken gördüm Eski kasa RangeRover severlerin işine yarayabilir.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
G-AMG çok güzel gerçekten,ML-C baya kaliteli güle güle izle Baran![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
1/18
* Lamborghini Diablo
* Nissan 350z
* Nissan Skyline
* 1967 shelby gt500
* Hummer
* Porsche Cayman
1/24
* Subaru Impreza STI
* Mitsubishi evolution
* Nissan 300zx
* Nissan 240sx
* Toyota Supra
* Infiniti g35
* Dodge Challenger
* Chevrolet Camaro
* Chevrolet Camaro (police car)
* Toyoya MR2 spyder
* Dodge Viper
* Ferrari F50
* Ford Mustang GT
* Ford GT
* Chevrolet corvette
* 2007 shelby gt500
* Cobra
* Volskwagen variant
1/43
* Nissan 350z
* Cesitli renklerde 6 adet evo
* Lamborghini
* 2 adet VW golf
oyoyoyoy.Hayırlı olsun baran abi
![]()
Vitrinin son halini de bir paylas artik : ) Hayirli olsun, yaris modeli bir harikaymis..
Şu an 4 kullanıcı var. (1 üye ve 3 konuk)