-
Alıntı:
Grimlord Nickli Üyeden Alıntı
Valla daha önceden elektrikli vardı Tamiya tt-01di sanırım, bu seferde nitrolu alayım dedim :D Ama fiyatlar zaten uçmuş gitmiş, yine mecbur elektrikli alacam heralde. Hey gidi 250 liraya almıştım 4 5 keple beraber :D
tt01 kalmadı artık bulursanda alma hata yaparsın öldü onlar :D Bende en son sakura zero ile d3 vardı d3 e geçmesem soğumazdım bu hobıden lıse yılları d3 aldım bı sıkıntı çıkardı kaldı oyle parasızlıktan soğudum ne varsa sattım halbukı 600 e mıs gıbı kumanda almıştım en çok o kumandaya yanıyorum zaten :D
-
E36 ları nerden temin ettiniz acaba?
-
Alıntı:
FRTDI Nickli Üyeden Alıntı
cyghobi'den alabilirsin. Kadıköyde dükkanı. Sahibinden üzerinde cyghobi olarak aratırsan ilanları çıkar.
Sarı M3'e baya talip olan var, elinde fazla miktarda kalmadı. Ben de sipariş verdim oradan biliyorum :)
-
Alıntı:
Berk007 Nickli Üyeden Alıntı
cyghobi'den alabilirsin. Kadıköyde dükkanı. Sahibinden üzerinde cyghobi olarak aratırsan ilanları çıkar.
Sarı M3'e baya talip olan var, elinde fazla miktarda kalmadı. Ben de sipariş verdim oradan biliyorum :)
Çok teşekkürler..
-
Alıntı:
Çok teşekkürler..
sahibinden den uğraşmayın buyrun
Cumhur Yucel Guven | Facebook
-
Alıntı:
yurtdışından temin ediyorum
-
Yurtdışından nereden @Tholl-ga bey?
İzmire ne zaman geliyorsun :)
-
Honda Acura NSX
-
-
Alıntı:
wolrath Nickli Üyeden Alıntı
Dün gözüme çarptı aynı modelden aldım hala arıyorsan gönderebilirim @wolrath
-
Alıntı:
Wromm Nickli Üyeden Alıntı
Dün gözüme çarptı aynı modelden aldım hala arıyorsan gönderebilirim @
wolrath
cok sevinirim kardesim
5531269555 numaram ozelden konusalim mi,
-
anaaa bu konuyu unuttmuştum ben.
Bende sizdenim...
bunu yapıyorum @yusufcank kardeşim katkılarıyla.
https://hizliresim.com/vp6jd4
abisine benzeticem inşallah
https://hizliresim.com/nWQOVM
-
Alıntı:
Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı
düzenleme iptal olunca böyle oldu..
-
bi led bar bi jant lastik bi arb tampon senin iş tamam @Burak Mehmet
-
:icon_tup:
Alıntı:
Wromm Nickli Üyeden Alıntı
Geçen hafta avcılar pelican mall carfeursa da vardı alacaktım ama motosiklet toplamadığım için almadım. Uğradığımda tekrar bakarım duruyorsa haber ederim.
tekrar tesekkurler kardesim, bulup gonderdigin icin
-
-
bir zamanlar benimde severek uğraştığım bir hobiydi takii çocuklar büyüyünceye kadar artık e30 ve camaro harici bir başkasının vitrinini süslüyor..
Amatör lig :)
https://i.hizliresim.com/LnRmV1.jpg
süper lig ;)
https://i.hizliresim.com/XX3maR.jpg
-
-
-
tek tek set set veya toplu şekilde koleksionum satılıktır.
https://i.hizliresim.com/5Qv50z.jpg
-
-
'87 Mercedes-Benz 300 E 5.6 AMG 'The Hammer' (W124) || Otto Mobile 1:18
-
merhaba,
mod parçalarını nereden temin ediyorsunuz?
-
-
Alıntı:
naughty_tsi Nickli Üyeden Alıntı
merhaba,
mod parçalarını nereden temin ediyorsunuz?
Gri E320'nin jantlarını diyorsanız eğer Autoart'ın bir zaman ürettiği Lamborghini Superleggera jant anahtarlıklar vardı, onlardan 4 tane almıştım bu işlemi yapmak için.
-
Alıntı:
SErhat. Nickli Üyeden Alıntı
Gri E320'nin jantlarını diyorsanız eğer Autoart'ın bir zaman ürettiği Lamborghini Superleggera jant anahtarlıklar vardı, onlardan 4 tane almıştım bu işlemi yapmak için.
hahaha :) efsane olmuş ama :) farklı mod parçaları da var görüyorum temin edilen bir site vs varmıdır?
-
-
240z ve initial d'den takuminin hachi rokusunu alıp koleksiyona başlamayı düşünüyorum . Nereden alınır ? :D Sonra r34 z tune , bmw 2002 ti , lancia delta s4 (grup b ) ,supra mk3... diye giderim :D
-
Alıntı:
MetalliHead Nickli Üyeden Alıntı
240z ve initial d'den takuminin hachi rokusunu alıp koleksiyona başlamayı düşünüyorum . Nereden alınır ? :D Sonra r34 z tune , bmw 2002 ti , lancia delta s4 (grup b ) ,supra mk3... diye giderim :D
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Hachi roku ciddi kaliteli bir model, 240z ise giriş seviyesi gibi birşey :D
-
Alıntı:
Hachi roku ciddi kaliteli bir model, 240z ise giriş seviyesi gibi birşey :D
hachiroku enfes de fiyat uçukmuş :D ebay amazon falan bakayım ben :D
-
Alıntı:
400 fena fiyat değil de, diğeri sıkıntılı. Yat Ming marka model dediğin en fazla 50 TL eder.
Daha önce yazdım mı bilmiyorum ama Bestel Hobi'den çöp almayın. Bu kadar müşteriyi kazıklamaya çalışan bir dükkan daha olamaz.
-
Alıntı:
habıre denk gelıyor bu bana keşke konuya yazsaydın :)
-
Herkese selamlar.
Elinde fn2 typer modeli olan var mıdır? Mümkünse siyah.
-
Alıntı:
Nightfish Nickli Üyeden Alıntı
400 fena fiyat değil de, diğeri sıkıntılı. Yat Ming marka model dediğin en fazla 50 TL eder.
Daha önce yazdım mı bilmiyorum ama Bestel Hobi'den çöp almayın. Bu kadar müşteriyi kazıklamaya çalışan bir dükkan daha olamaz.
yat ming <aliexpress sanırım :D
-
Alıntı:
yat ming <aliexpress sanırım :D
Bi ara BİM'de satıyorlardı, o kadar açılmaya gerek yok :) 240Z'nin de Wangan Midnight versiyonu var ayrıca, bulunur mu konusu sıkıntı tabi.
1/18 Nissan Fairlady Z ( Datsun 240Z ) Wangan Midnight "Akuma no Z" | eBay
-
Alıntı:
bu işi ben mezun olup , doktor olunca başlayayım en iyisi :D
-
Alıntı:
Valla kaliteli bir modeli 400-500den aşağı almak artık imkansız hale geldi, dolar kuru saolsun :D
-
Alıntı:
katılıorum cyg de 750 olan 22b bestelde 1000 tl
-
1973 Citroën DS 23 Pallas | Tholonet Beige 1:18 Norev
-
DS23'ü cok begendim :)
+Volvo 850R Btcc ve ya Yol versiyonu stationwagon arıyoruz.