bonus laguna lip
Serkan abi kuleler olmasa gerçek sanıcam ne yapmışsın yine ya mükemmel olmuş farlar falan çok gerçekçi boyasıda çok canlı valla ellerine sağlık abicim
Ohaaa süpermiş...kimin bu RC acaba... diecast imkansız bulmak ne yazıkki ama bu RC kim nası yapmışsa 10 numara yapmış
efsane olmuş sti yuh diyorum, yapanın eline koluna sağlık mütiş
Bendede çok çeşitli 1/18 ebatında var..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Her yenı model aldığımda 1 kat yaparım boya koruma.O zaman daha az toz tutuyor fırfırlı toz fırcasıyla bi gectimmi tertemiz oluyorlar![]()
Şu ana kadar gördüğüm en başarılı RC.. acayıp duruyor.Kimse RC yapıorm demesin bence artkharbi son nokta.Merak ettim o stickerlar falan hepsi kutudanmı cıkıyor hazırmı yani?
yok baran kardeşim.aracın boyama işlemi bana ait.stickerlar ayrıca alındı.standardında araç peter solberg'in WRC kullandığı ve aynı stickerlara sahip olan versiyonu.
boyama ve sticker uygulaması baya uğraştırdı beni ama sonuç yorumlardanda görüldüğü gibi çok güzel oldu.ayrıca değerli yorumun içinde çok teşekkür ederim kardeşim
he bir dip not geçiyim.araçda sadece dc shoes beyaz yazıları ve yeşil monster energy stickerleri var onun haricinde herşey el yapımı.
GOLF MK-III
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)