Aciklayici bilgilerin icin tesekkurler.o zaman kyosho ve autoarttan mumkun oldugu kadar devam edip modifiyelilerden uzak duralim.
Aciklayici bilgilerin icin tesekkurler.o zaman kyosho ve autoarttan mumkun oldugu kadar devam edip modifiyelilerden uzak duralim.
Ben bu yuzden diecast forumundan atıldım doğruları hazmedemediler.Ben 10 yaşımdan beri model topluyorum nerdeyse,elimden bisürü model gecti.Bakarım model güzelse benı tatmin ediyorsa alırım üreticisine bakmam.Her üretici her modeli malesef uretmiyor yada atıyorum A serisi maisto alırım C serisini autoarttan misal.Bende epey model var içinde 1000tl lik modelde var 30 liraya aldığım masitoda.Şimdi bu koleksiyon değilmi? bence koleksiyon.Şuda var kendiniz için toplayın vaaay ne koleksiyon densin diye değil.Aaa içinde brago olan modellere koleksiyon denmez diye bi hıyarca zihniyet hakim ve buna illet oluyorum.Bu pahalı bir hobby,sırf brago biriktiren arkadaşımda var durumu ona yetiyor oda memnun bence onunkide koleksiyon.BAzı şeyleri aşmak gerek.Size önerim hiiiçç takılmayın modlu seviosanız dub alın yanyana 20 tane dub koyunca emın olun oda sizin için değerli bir koleksiyon olacaktır... saygılar
baran'a katılıyorm kendi zevkiniz için yapılan bişey istediğinizi aln bencede ... soncda kâr yada satarım gayesi ile alınmıyor bence bu diecastlar
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Sonuna kadar katılıyorum.. 165 tl'ye autoart'da aldım.. 21 tl burago'da.. Sadece sevdiğim ve beğendiğim modelleri topluyorum.. Ne sadece bi marka yada model.. Hangisini beğenirsem onu alıyorum..
Zaten koleksiyon göstermek için değildir.. sergilersin o ayrı.. Ama insanın kendi hobisidir..
Sanırım yanlış anlaşıldım ben.
Aslında amacım ha keza kimsenin modelinin beğenmemek;küçük düşürmek vs. değil.Böyle birşeye hakkım da yok.
Sadece yukarıda yazdım ki;beni detaylar memnun ediyor ve detay olarak ta bir liste yaptım.Ve o listeye göre de Maisto'yu kendimce 3.gruba soktum.Çünkü detaysal anlamda bir CMC kadar değil.Yoksa fiyatından ötürü böyle birşey yapmadım.
Yapmam da;zira en basitinden kısmetse 1-2 hafta içinde Welly '63 Chevrolet Impala SS alacağım.Welly detay olarak yeterli midir?Bana göre hayır ama o üreticiden başka da üreten olmadı o kasayı.Ayrıca 40 TL gibi bir rakama satılması da işin güzel yönü.
Yani alınmaz değil;gayet te alınır.Hatta onlardan da koleksiyon yapılır ki eski üretim Bburago'ların bazı modelleri ciddi anlamda kıymette şu anda.
Tekrar ediyorum;amacım kimsenin modelini vs. hakir görmek değildi.Yanlış anlaşıldıysam affola.
Ben sadece kendimce bir detaysal sıraya koydum modelleri.![]()
Asıl ben yanlış anlaşılmışım,ben sana hak verdim o yuzden yazdım yazıyı,cekinmeden dub da alabilirsin bragoda kafana göre neyi beğendiysen onu al demek istedimpiyasada cok var ayy detaysız uyy ucuz ahh markası brago diyen o yuzden konusu acılmışken yazdım.Sende kimsenın dediğini sallama gönlün hangisini seviyosa onu al demek istedim.
İşte o dediğine ben de uyuz oluyorum Baran hocam.Hâlbuki burun kıvırdıkları Bburago'nun Fiat 500'ü gayet te yeterlidir benim için detaysal anlamda.MC'de üretti ama çok da ahım şahım farkını göremedim.![]()
Ben bugun burago autoart kyosho karsima aldim baktim.hani sonuc olarak baranin dedigine geldim ne kdr bunlari ofisime koymus olsamda gidenim gelenim cok olsa bile sergileme acisindan söyluorum kimse umurumda degil.yani cok begendigim atiorum 10 modelinkyoshodan yada daha ii bir markadan alicam diye serwet gömmenin bir anlami oldugunu dusunmuorum sadece bir hobby di basladik,cokta guzel oldu acikcasi.dub konusundada baranm yazdigi gbi bir karar werme asamasindaydim,bir duvari komple dub yapicam muhtemelen![]()
@Baran
senin atılma konun Kaya Çilingiroğlu'nun model konusundan çıkmıştı sanırım
haklısın bende buna karşıyım sırf gösteriş olsun diye 1000 küsür lira para verip BBR alıp kutusundan çıkarmaya korkmak saçma gelıyo
herkesin modeli kendine değerli![]()
Beyler istanbulda nereden alabiliriz peki die cast'ları.. benim aklımda da bi kaç model var ev dekorasyonunda kullanmak istedigim.
Tango-1 never dies.
@ xdream
Tr'ye her gelisimde bavulumda getiriyorum 5-6 tane anne-babanin hala cocuksun demelerine aldirmadan
Bende genelde 1-18 - 1-24 topluyorum ve genelde dub city, big time, gibi markalari tercih ediyorum ki hem kaliteli hemde ucuzlar.
http://www.jadaclub.com/
1/18
* Lamborghini Diablo
* Nissan 350z
* Nissan Skyline
* 1967 shelby gt500
* Hummer
* Porsche Cayman
1/24
* Subaru Impreza STI
* Mitsubishi evolution
* Nissan 300zx
* Nissan 240sx
* Toyota Supra
* Infiniti g35
* Dodge Challenger
* Chevrolet Camaro
* Chevrolet Camaro (police car)
* Toyoya MR2 spyder
* Dodge Viper
* Ferrari F50
* Ford Mustang GT
* Ford GT
* Chevrolet corvette
* 2007 shelby gt500
* Cobra
* Volskwagen variant
1/43
* Nissan 350z
* Cesitli renklerde 6 adet evo
* Lamborghini
* 2 adet VW golf
Bu arada elimde bulunan tum Amerikanlari herhangibir Alman ile takas etmeyi dusunuyorum..Ilgilenen varsa buradan bilgilendirsin lutfen.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)