Turbo m3 süpermiş :) çok beğendim
Printable View
Turbo m3 süpermiş :) çok beğendim
turbo m3 ve cprs ve diğer takımlar şaka gibi olmuş...
@sanctuary
bence e30 panpa. e92 daha uzun yıllar onunde olabılır ama e30 sımdıden sıkıntılı. ;)
Son çektiğim r32 kyosho 'nun fotolarını yükleyeyim gözler şenlensin :)
yıldıray abimiza saygılar sunuyorum burdan modelleri harbiden sıkıntı yaratıyo kendi modellerimden sogudum :D :D
arkadaşlar gözüne sağda solda makul fiyata LAGUNA mk1 die castı maketi falan cıkan olursa cok makbule geçer :)
bulunmusu varmıs ingilterede sanrm ama fiyat yuksek 120Euro gibiymiş :)
rc kep nereden buluruz? bide altna öylesine gitmeyen bi şaseye çok para isterlermi
Rc ci arkadaslar daha iyi bilir bunu..ben rc den hic anlamiyorum :(
doğukan valla cok makbule geçti ebaydan hiç anlamam varmı anlayan bu arabanın bordosunu bide modifiyeli olanını alabilecek birisi? cok teşekkür ediyorum tekrardan doğukan bunlar tam iişimi görücek şekilde
1:43 çok küçük be Serkan:D
Ben yazın İngiltereye gidebilirim gidersem sana hediye alırım bir tane merak etme:)
eyvallah baran yaz cok geç :hehe: bana şimdi birisivarmı bunu halledebilecek :D sabırsız spec
Eee ama noterde bekledin o kadar şimdi bekleyemiyormusun:hehe::hehe::hehe::hehe:
Babam ağar saydırdı bugün notere yine bişeyi yanlış yapmışlar aynı noterde patladı adam:D:D
ya o yandaki eleman vardıya uzun saçlı kadın ona gittiyse hiç iş bitiricek birine benzemiyordu :D bize denk gelen iyi niyetli bi ablaydı :D kızdırmasınlar hakan abiyi atlar gelirim :D