Güzelmiş..Hangi firmanın ürünü kankacım ?
Edit : Jem89![]()
Güzelmiş..Hangi firmanın ürünü kankacım ?
Edit : Jem89![]()
mercedes cl 500 ne marka.Autoart ınkı daha güzel duruyordu sankı...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Önce araç hakkında bilgi vereyim.
1924 yılında, Christian Werner, Sicilya’da yapılan, Targa Florio yarışını kompresörlü yarış arabasıyla kazandı. Christian Werner’in kullandığı yarış arabasının renginin kırmızı olması yarışları kazanmasına yardımcı oldu. Genellikle İtalyan yarış arabalarının rengi olan kırmızı otomobilin yaklaştığını gören yerel motor sporları hayranları, yoldan çekilerek Christian Werner’e avantaj sağladı. :exc:
Silindirler: 4
Motor Gücü: 126 beygir
Motor Hızı: 4500 devir
En yüksek hız: 120 km/s
Model koleksiyonumdaki 21. Mercedes-Benz; 3. CMC modelim. 9664. no'lu üretim.
CMC yine beni oldukça şaşırttı diyebilirim. Modelin sahip olduğu detayları yine bir harika. Allah'tan modelde far-stop yok ta nokta sorunu yok bu sefer..
Modelin bana göre neredeyse hiç eksi yanı yok diyebilirim. Herşey bir CMC'den beklediğim gibi. Boyası muazzam. Lastikler gayet yumuşak bir dokuya sahip olduğu gibi; yanaklarında da Continental Motorsport-6.50-19 gibi ölçü yazıları eksiksiz bir şekilde basılmış. Jantlardaki kıldan ince akortlar ise bana göre olayın bittiği yer. Elimdeki Uhlenhaut'un da jantlarına bayılıyorum sırf bu özelliğinden ötürü. Ayrıca lastikler yine sökülebiliyor.
Motor kaputunun her iki tarafında da 2+2 yaylı çengel var var ve kaputu kilitleme görevi görüyor bu çengeller. Kaput altında ise 4 silindirli motorun modellemesi çok güzel bir şekilde yapılmış. Nakış gibi işlemiş CMC desem abartmış olmam sanırım.
İç mekan olabildiğine sade! Zira 1924 model bir yarış otomobili sonuçta. Göstergelere gereken önem verilmiş; hatta ortadaki 3'lü gösterge grubu ise daha okunaklı diğerlerine göre. Direksiyonun önündeki tek parça cam ise olabildiğine basit ama kullanışlı dönemine göre.Direksiyon bej renkli sarmallarla kaplı ve göbekte sadece Mercedes amblemi var. Başlıkta her ne kadar "Mercedes-Benz" demiş olsam da o yıllarda henüz "Mercedes" ve "Benz" logoları ayrı ayrı yer almaktaydı araçlarda.
Koltuklar suni deri kaplı ve üzerindeki puntolamalar da çok iyi yapılmış.
Modelin el freni tutamağı ileri-geri hareket etmekte. Tık-tık şeklinde yaklaşık 6 farklı konuma geliyor kol ve başta-ortada-sonda olmak üzere kolun 3 farklı hâlini de fotoladım. Keşke frenleri de tutsaymış dedim Bugatti T-35 gibi bunun için de ama buna da şükür..![]()
Aracın bagajında stepne yer alıyor ve stepneyi de yine deri bir kemerle sabitlemişler. Sanırım o parçalar sökülebiliyor ama sökmeyi denemedim.
Aracın şasesi bakır kaplı fotolarda göreceğiniz üzere.
Model hakkındaki kısaca incelemelerim bu şekilde. Almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. En güzel klasiklerden birisi bana göre.
El freni tutamağının farklı pozisyonları:
![]()
RC 64 impala'ya hydraulic'i Callmeinsane Seyit'te yapmıstı![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
şans eseri çarşıda type r buldums2000 çok sevindi kardeş kardeş oynuyorlar
![]()
4 5 yıl önce saico 1:32 ep3 typer vardı çarşı pazar her yerde satılırdı. noldu bu saicoya ya hiç bulunmuyo artık bilen varmı ?![]()
.Bana bu paralara jennifer lopez gibi kaportası olan paris hilton gibi ruhu var gözüküp gösterişli olup az yakan sibel kekilli gibi ucuz olan birşeyler lazım
typr ne marka acaba ? ve ne kadar ? cok guzel duruyo bıde resımlerın oynanmamıs halını goreydık ıyıydı.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)