Harika diorama modellerde çok güzel.
@tuner faruk klasik Mercedes ve vw 'in markası ne acaba?
Buda bana bugün kardeşimden gelen hediye
![]()
Kadıköy'de Yücel var.
cyg hobi hobide tek adres 0536 527 20 35
Edit: Siz Impala'yı sormuştunuz, hatırladım. Yine kendisini bir arayın. Elinde olabilir. Birisi satılsın diye koymuş olabilir.
Onda yoksa sahibinden ya da ebay'e filan bakın.
Aslında az buçuk elektrik işinden anlıyosan ışıklandırmayı kendin de yapabilirsin. Kalıbı söktükten sonra far-stop ayrılacak hepsi bu. Ondan sonra da kabloları ister alttan geçir, ister içinden görünmez şekilde geçir. Altına bir de adaptör girişi yaparsın, böylece bagajı da pil için feda etmemiş olursun.
Norev'leri ise yine yukarıda dediğim gibi Yücel'e(CYG) bakmanı öneririm. Sürekli her çeşit Norev modelini getiriyor son 1 senedir.
Autoart'ın çıkardığı günden beri resmen dibimin düştüğü bir modeldi bu. Volvo'larla filan pek ilgilenmiyorum. Lâkin bu aracın duruşu gerçekten beni çok etkiledi. Bunda en büyük pay aracın olabildiğince basık olması ve jantların resmen çamurluk içlerine kadar girmiş olmasıdır. Sırf bu basıklığa kavuşmak için almak aklıma düştü bu model.
Modelde ciddi anlamda eksik bir yön bulamadım desem yeridir. Tüm iç&dış detaylar, dekaller ve boya oldukça başarılı. Panjur geçirgen yapıda.
Fazla uzatmadan fotolara geçeyim. Çok sevdiğim bir model oldu. O yüzden epey foto çektim.![]()
![]()
Açılabilen torpido gözü
Hareketli radyo anteni
Açılabilen depo kapağı. Ayrıca stopların üzerindeki krom şeritin ucunda ise incecik "88" yazması ise çok güzel bir ayrıntı olmuş.
![]()
Model 50'li yılların klasik Amerikan'larından birisi. Doğal olarak üzerinde epeyce krom parça-aksesuar mevcut. Tüm bu krom parçalar ciddi anlamda iyi çalışılmış.
Modelin süspansiyonları fonksiyonel ve çok rahat bir şekilde çalışıyor. Fotolarda bunu göreceksiniz.
Koltuklar yatarlı. Ayrıca arka koltuğun ortasındaki kısım da hareketli.
Güneşlikler ve silecekler hareketli.
Stepne aracın dışında yer almakta ve stepneyi sola doğru kaydırdığımız zaman açabiliyoruz bagaj kaputunu.
Motor detayları ne iyi ne kötü. Orta şekerli diyebilirim. Kaput açılma mekanizması ise oldukça güzel.
Modelin yanında verilen Platinium plaketi ve broşür ise firmanın yaptığı jestlerden diyebilirim. Almayı düşünenlere ise kesinlikle F/P yönünden tavsiye edeceğim bir model diyebilirim.
Hareketli süspansiyonlar
Tavandaki güneşlik
Krom logo
Far grubu
Motor
Arka silecek
Bagaj bölümü. Benzin depo kapağı sağ stobun üzerindeki krom parçanın altında 1:1'de. Ama modelde o kısım maalesef açılmıyor.
İç mekan
Sol ayna önündeki spot lambası ve krom detaylar
Kutu içinden çıkan broşür
Bonus
![]()
arkadaşlar isteyen varsa elimdeki son 1:18 model olan autoart bug eye imprezayı da vericem beyaz renkli. düşünen varsa pm atabilir..
Volvo 850 kesinlikle çok iyi bir model. '52 Nash Ambassador'ı geçen gün bende gördüm inceledim o da baya hoş, @SErhat. ne kadara almıştın sen?![]()
+Callmeinsane CMI Customs Seyit'in yeni projesi 1/5 Nissan 240RS Silvia S110 spyshot
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)