modellerinizi internet üzerinden temin ettiğiniz güvenilir nereler var ?
modellerinizi internet üzerinden temin ettiğiniz güvenilir nereler var ?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
İstanbul'da zaten toplam 4-5 dukkan var. Onlarin da internet siteleri var. Ama Cyg diye aratin nette. Yeri Kadıköy'de.
Sahibinden'de kendini uyanik sananlar da var.
Ebay'da oyle keza. Bol yildizli saticilari tercih etmekte yarar var.
Bir de ara sira modelissimo.de sitesinden alisveris yaparim. Ama Türkiye'de bulamadigim birkac model icin yaptim.
Mümkün mertebe yurtici alisveris yapmak daha ekonomik oluyor.
Foto kötü, şimdilik idare edin. Hafta içi adam akıllı bi makineyle çekim yapmaya çalışacağım.
Siyah & beyaz
![]()
sahibinden de ersa veral mıydı biri vardı ondan guvenerek urun alabılırsınız onun dışından metal maket ve cyg hobıde guzeldır. Bestel hobide birçok model var ancak diğer marketlere gore az daha pahalı ben r35 ı metal marketten 175 e aldıydım bestelde 220 mı 250 mı oyle bişeydi
DR. OWL
Otto şubatta e34 m5 çıkarıcak
Our Model cars
Focus mk1 rs ve Cupra r da çıkaracaklar
Our Model cars
Our Model cars
Model değil de RC olarak Traxxas E-Revo aracım var![]()
Gemi geldi sonunda :P
Kyosho Rolls Royce Phantom EWB
Kuzeniyle de fotoğraf koyalım. Ghost yanında ufak kaldı
![]()
RR mütiş duruyo![]()
Nihayet 3 ay sonra sıfır kutusndan bile çıkmamış aşırı ucuza 106 buldum.Pazartesi elime ulaşacak kısmetse...![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
Ve vaktin geçmek bilmediği cumartesi pazardan sonra,aracım geldi.Aşama aşama fotoğraflarını çektim.Dahada araç üstünde değişiklik yaptıkça fotoğraf çekicem.Gerçekten şahane model.Yedek stickerlarına kadar yapmışlar
Aracın ön çeki demiri kırık geldi kutusundada parça yok.Napalım o da nazar boncuğu olsun
Çekimler kötü oldu heyecandan kusura bakmayın![]()
![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
280 TL'ye aldım.Millet 300 350e ikinci elini satarken karlı bi alışveriş olduğunu düşünüyorum.Araç için düşündüğüm şeyler var yakında onlarıda yaptıkça paylaşacağım.![]()
Egzozumuz geldi takılmayı bekliyor :P(çift taraflı bandım olmadığı için takamadım
)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)