2015 Mercedes-Maybach S600 Pullman (W222) & 1963 Mercedes-Benz 600 Pullman (W100)
![]()
Hotwheelsdan bir gram haz etmez iken konuyu okuyup gittim rx7 buldum alttan aldıklarımı üste koya koyaef ve fk2 civic arıyorımşimdi de
Hot Wheels hastalıkmış. Birkaç ay önce başladım, her gördüğümde alıyorum bir şeyler![]()
Bi 30-40 tane de sağdan soldan aldıklarım, daha gelmeyenler falan var![]()
![]()
Çünkü gerçeği hiçbir maliyet kaygısı güdülmeden üretilmiş; zamanının saf lüks aracı.
Modeli de ha keza öyle. AUTOart’ın yıllar evvel ürettiği Signature serisinin en özel araçlarından birisi. Gerçek deri koltukları ve minyatür şampanya şişesi/kadehleri ile muazzam detaylara sahip bir model.
4 katı fiyata satın aldığım Maybach S600’ün koltukları ise deri görünümlü plastik.![]()
TEKNO Klasik Scania 140 6x4 + 20 Ft Konteyner - Merlin'den - Diecast Model Cekici (TIR) Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 534781235
Biri hayrına alsa bana şunu, hayran oldum![]()
Bu da aylardır benim favorilerimdeMükemmel bişey ya
WSİ Scania FLAT ROOF CARTRANSPORTER Arac Taşıyıcı - Merlin'den - Diecast Model Cekici (TIR) Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 534212671
Yapsa da işe yaramaz ki, sealed yapacaklar yine. Kyosho sealed diecast seriler var, onlar gibi olur. Otto ve GT Spirit şu an en mantıklı üreticiler bana göre. Seçtikleri araçlar süper, renk kombinasyonları harika. ( Autoart gibi ne model yaparlarsa yapsınlar aynı 4 rengi basmıyorlar). Detaylar süper, fiyatlar uygun. Daha ne olsun![]()
bu hot wheelslerle duvar kapatan manyaklar var vitrin derdi yok odada yer tutmuyor ayrıca çokta güzel bir teknik duvarı boyama derdi de yok![]()
DR. OWL
clio 3 ün modelini arıyorum 4 kapı ama hiçbir yerde bulamadım saçma sapan oyuncak firmaları yapmış ama çok kötü bilen duyan varsa fiyatına göre iki tane almak istiyorum biri arabada duracak diğeri evde koleksiyonda![]()
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
Norev, Eligor ve Solido üretimleri var. Parça numarasıyla Renault yetkili servisten bile temin edebilirsin.
Örnek olması için :
1/43 Renault Clio 3 5 portes Norev 517530 | eBay
macchina 1/43 - renault clio 3 - 5 portes gialla autunno | eBay
RENAULT CLIO 3 2005 BEIGE POIVRE SOLIDO 7711237454 NOUVELLE LIGNE 1/43 | eBay
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)